|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Zostałeś wykopany z #tibia.pl przez Scorcerer (WON ****A)"
Nie wiem dlaczego ten Pan mnie wywalił, a tym bardziej nie wiem czemu z takim komentarzem?
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() A moze jednak mial do tego powody?
Scor~ raczej nie ma takich wyskokow... musiales zostac wykopany za zachowanie.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Scor był wkurzony, poza tym...
CZY DO WAS DO CHOLERY NIE DOCIERA, że na "ej" to sobie możecie mówić do psa, jak wam pozwoli? Trochę kultury. I ILE RAZY mamy wam powtarzać, że jeśli dostajecie kopa z OPIEPRZEM za ZACHOWANIE, to macie NIE wracać? Dżizas.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() 222:422:47 12‹Toomek12› ej czemu w godzinach szczytu forum siada
Codziennie mamy takich pytan? Hmm musze zerknac, 1,2,3,500,600... wiesz...trudno sie doliczyc, pozatym, juz to byłoooo omawiane pare tysiecy razy dlaczego forum pada. Pozatym to proste jest, nie? Jest godzina szczytu, pare tysieci osób prubuje wejsc na forum. A Server co robi ? A na złosc sobie pada. Wiec sie juz <...> nie pytajcie wiecej o to. I s*******ajcie juz z tym EJ, sam sie EJUJ. KAzdy co przychodzi zaczyna od EJ co my jestesmy ? EJEJEJE ze zaczynacie od EJ ?!
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 04-02-2006 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Nieobecny.
|
![]() "Jak mądrze zadawać pytania?"
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A, i dzięki za zmuszenie mnie do przejżenia regulaminu #, dzięki tobie mam co robić przez ten wieczór - muszę go trochę odświerzyć. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fallen Angel
|
![]() Czy zrozumienie że kanał #tibia.pl jest własnością Scorcerera i że ma on prawo robić na nim co mu się żywnie podoba jest takie trudne?