|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Hmm sam nei wiem co poczac majac ten problem. Otoz mialem 2 dni temu formata. no i of kors po all aktualizach i instalacjach chcialem sobie pograc w tibie. Podczas grania albo mi sie na kilka sekund wiechnie komp, po czy odmuli i wtedy widze all w przyspieszonym tempie co sie dzialo przez ten okres zwiechy, albo wogle mi sie zawiesi na amen. Wczesniej mialem ten problem ale tylko wtedy gdy mialem gg wlaczone :O
Naprawde nie wiem co poczac ![]() System: XP Grafa: GF4 400MX (stery ver. 53.04) Ram: 512 ddr Procek: Duron 1gh Plyta: Epox jakistam Jezeli ktos mial podobny problem pls niech pomoze. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() ehmmmmmmm kochany XP sam posiadam to ustrojstwo
![]() wylacz wszystkie aktualizacje, powylanczaj niepotrzebne uslugi a jezeli to nie pomoze nie kozystaj z gadulca w czasie gry w tibie osobiscie polecam ci WIN 98 - z doswiadczenia wiem ze wszystko chodz wtedy plynniej
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2004
|
![]() Heh, niestety na Win 98 tez mi to niechodzi, mam taki sam problem, i niewiem co poczac, ale tez zalozylem temat "problem ze zwisami" looknij, jakis koles dal odpowiedz, jeszcze niesprawdzilem czy dziala, ale niedlugo lookne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() sterowniki karty graficznej sprobuj nowe instalowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Niestety, instalka sterownikow g.....uzik dala. Wczoraj bylo po instalce wszystko ok, tylko jeden zwis, ale dzisiaj......... lepiej niemowic, zwisy wrocily.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() nie włączaj żadnych inny okien. Nie instaluj żadnych service packówi aktualizacji do wina a najlepiej to zmień system na win 98 (dodatkowo możesz zmasakrować sprzedawcę kompa jeśli ci sie nudzi 8) )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2004
![]() |
![]() A wiec po 1. zwolnij troche miejsca na dysku 2. nie otwieraj okien 3. moze rozdzielczosc.... 4. zmien windowsa! Szkoda ze nie napisales parametrow kompa ale trudno powiedzialem to co moglem.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra, jesli to ma cos pomoc.....
W98(reinstalka nic niedala), Geforce 4 MX 440(instalka sterownikow nic niedala) Ram: 256, Procek: Pentium IV 2.00 GHz. Niewiem co poczac, kumpel juz placze, ze odchodze(bo innego wyjscia niewidze) pomozcie!!!!! |
![]() |
![]() |