|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Nie wiem o co chodzi z automatem, wiem ze mozna wcisnąć Ctrl+R. Innych sposobów nie znam.
![]() |
#3 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Z Cip mozna skontaktowac sie przez maila(jest gdzies na tibia.com) lub po przez GM'a. Zeby skontaktowac sie z GM, trzeba napisac pod crtl+r do counsellor'a i ona przekaze nasz problem(jezeli bedzie powazny) dalej, czasami zmoe sie zdarzyc ze nie bedzie zadnego counsellor;a online to bedziemy mieli mozliwosc porozmawiania z GM'em
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Automat, czyli wlasnie CTRL+R wysyla wiadomosci do GM, countrollers oraz tutorial
A aby z Cipami się skontaktować, to trzeba poprostu wysłąć do nich maial - masz podanego na stronce www.tibia.com ..... alo zadzwonić ![]() @ re up Sorki ale jak pisałem posta twojego nie było ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() mozesz pojechac do Niemiec i znalezc gdzie mieszkaja i wjechac im na chata
![]() a tak serio to mozesz im wyslac maila http://www.tibia.com/home/?subtopic=about ale lepiej bys powiedzial co chcesz uzyskac, bo zapewne mozna to inna droga zalatwic.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Głównie chodzi mi o email.
Jak pisałem pod [email protected] , albo [email protected] to otrzymywałem odpowiedż od automatu który odsyłał mnie do FAQ. I koniec odzewu. Zadałem CIPom konkretne pytania i nic. Czyżby takie lekceważenie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Popieram pomysł by spotkać jakiegos membersa cipteamu w rl.
Regensburg to naprawde piękne miasto Np. Stephan Vogler często przesiaduje na placu centralnym ( można to nazwać rynkiem ;]) przy Cafe (nie pamietam nazwy) ![]() byłem widzalem przezylem ![]() |
![]() |
![]() |