|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Imię: Luczniczka
Świat: Maple Story
Poziom: 18
Skille: 13(luck
|
![]() Niedlugo zrobie dalej bo moj pierwszy fejk!
Kopciuszek sprzątał: ![]() Przyszedł listonosz i dał ladną kartke: ![]() Gdy wychodzily: ![]() Rozmowa: ![]() I wychodzi se na bal: ![]() Sorry za podloge Ksiaze poprosil kopciuszka do tanca: ![]() Tanczyli gdy wtem...: ![]() Przed Upadkiem: ![]() Po upadku: ![]() Bucik(tradycyjnie): ![]() Przyszly świnie: ![]() Remont: ![]() Oho idzie książe: ![]() Przymierzanie: ![]() Rozmowa o Buciku: ![]() Przymierzanie Kopciuszowi bucika: ![]() Przemiana: ![]() No i po przemianie: ![]() KONIEC: ![]()
(\_/) (\_/)POMAGAM ZAPANOWAĆ NAD ŚWIATEM!!!! (O.o)(O.o)POMAGAM ZAPANOWAĆ NAD ŚWIATEM!!!! (> <)(> <)POMAGAM ZAPANOWAĆ NAD ŚWIATEM!!!! Ostatnio edytowany przez Kitka - 19-11-2005 o 21:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Sin City
Imię: Neltharion
Świat: Furora
Poziom: 60
![]() |
![]() Ehh.. co oni za komuny mieszkaja ze taka biedna ta chata
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A wiec. Dobrze sklejone sciany i podloga...Hmm te fryzury w paintcie mi sie nie podobajom :/ jak dasz wiecej to wpisze ocene
![]() Pozdr0
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super, hiper, mega gówno...
Nie wiem o co chodzi, bo tu nie ma fabuly! Widać, że chcesz pokazać swoje denne żarty ("z okazji, której nie ma!")... albo "oh oh ale mamy podnietke!" bezsensu... widać, że się nie napracowałaś, ponieważ nie ma przedmiotów i jest klasyczny fakowy domeq (na całe okno i ta nudna podłoga) Ogulnie daje 0\10 PS. nie rób next częsci! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 20-11-2005 o 15:53. Powód: mały błąd w pisowni :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Co to "Rzarty"? Topic: Mniejszy domek.... wiecej rzyczy..... moglas porozrzucac smieci po podlodze i takie tam. poczekam na wiecej z ocena ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Dla mnie przecietny fake ocena 4/10
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz prawie skonczyłam jeszcze kilka minut
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Nie jest źle......ja daje 7/10 i jestem zadowolony
![]() ps. ciekawe kiedy do tematu dobiorą się ""dakr swen, bardagz,krówal.I zaczną obmyślać: Ach...Fake do **** !!! tylko moje fake!aha no i bardagza,no i rzwena są Super!!Reszda jest złaba,bo dlko my jestesmy ziomusie,i tylko my umimy robić fake!!
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Teraz zaczna. -.- Pierwsza czesc lepsza. Moglas dorobic troche wiecej szczegolow do domu, i ta podloga... Shit... Ta sala gdzie tancza b. brzydko zrobiona... podloga nachodzi na ludzi, sa resztki jakis... e no nie wiem czego... I jeszcze jedno: Nastepnym razem bardziej sie postaraj z tymi siostrami. 4/10 @Waklefia Umiem pisac na klawiaturze, w przeciwnosci do innych ktorzy napisali w tym temacie.
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 19-11-2005 o 20:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za rady to mi bylo potrzebene. Ale podloga w domy specjalnie tak zrobiona bo bedzie remont
![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Wiem że umeisz pisać,to była tylko ironia niepowiem czego bo niemam ochoty się tutaj kłucić...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Blachownia
Profesja: Knight
Poziom: 70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Coś nowego... Przynajmnie ja nie widziałem niczego o Kopicuszku. Całkiem mi się podobało, rób więcej.
![]() @Podłoga Mi się zdaje, że złe sklejenie nie było zamieżnone ponieważ na 1 obrazku wszysko jest dobrze. (Chociarz kto wie) Ale ogółem jak już mówiłem dobrt fake, rób dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze kiedys zrobie inny ale sie zastanowie bo sie zmeczyłam
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Ok tera to jest good.
![]() Z racji ze to jest twój pierwszy fake Ocena: 9/10 Pozdr0
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() No dobra, najnowsza czesc lepsza.
Tylko blagam, nigdy wiecej nie rob ''Trojka wrednych'' rob imiona normalnie... Tak to nawet nie zle, tylko wiecej szczegolow na nastepny raz rob.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Blachownia
Imię: Green Sorcer of Doom
Profesja: Sorcerer
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Widac ze za ktoryms razem juz ci sie podlogi nie chcialo robic... co jeszcze... takto nic poza tym rozwalilo mnie to z "Przed... Po... upadku".
Spox jestem za!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Gratz, oklepana historyjka z tej bajki już jest a mimo wszystko ciekawie to wyszło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Moskwa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vasili Astaroth
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Kyra
|
![]() Tylko mi się nie podoba, że wróżka taka ochyda i mówi, że wygląda tak samo jak kopciuszek. Przecież Kopciuszek ma być lasencja nie szkarada!
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() popracuj i popraw sie bo niezabardzo czemu siostry mają miecze i tarcze i ta wrózka cos eee dziwna?
![]() |
![]() |
![]() |