|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Mam zamiar zorganizować drugą loterię na Securze, pierwszą prowadził Sir William. Jest 100 biletów po 2k jeden. A oto nagrody
1 miejsce 80k - 40% ze sprzedaży 2 miejsce 50k - 25% ze sprzedaży 3 miejsce 30k - 15% ze sprzedaży 4 miejsce 20k - 10% ze sprzedaży 5 miejsce 17k - 8,5% ze sprzedaży 1,5% ze sprzedaży biletów, czyli 3k to profit dla mnie oraz na wyslanie nagrod. Jeżeli ktoś chce wziąść udział proszę tutaj wpisywac swój nick i numer albo wyslac mi parcel z nickiem i numerem. Gdy będzie ponad 50 osob w loterii dopiero wtedy bede przyjmowal pieniadze. Mój nick to Death Druid of Secura. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A może byś napisał na czym ma polegać ta loteria?? a tak w ogóle to watpie żeby kto kolwiek odważy by sie zaufać i dać tobie swoją ciężko zarobioną kase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Born in Hell
![]() |
![]() Wszystko zostalo napisane wyzej po sprzedaniu 100 biletow zostanie wylosowanych 5 numerow wygrywajacych wtedy kase wysylam do nich. 2k to nie duzo gdy mozna wygrac:
80k 50k 30k 20k 17k I wcale nie mam nikogo oszukiwac, poprostu to jest ostatnia dobra rzecz która robie w Tibii bo niedlugo odchodze |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Ja bym tobie nie ufal, pamietam jak zabijales moje Dsy na Fibuli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Born in Hell
![]() |
![]() Nie zbijalem nikogo dsów jeśli o to nie poprosil, za to dostalem BL ze koles poprosil o pomoc a jego kumpel na BL mnie dal. Lotteria nie ważna w lipcu bedzie druga edycja Sir Williama, wtedy mozecie dolaczyc.
|
![]() |
![]() |