|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Przebywając na kanale irc #tibia.pl zadałem pytanie "skąd moge sćiagnąć filmiki z ostatniego konkursu organizowanego przez servis www.tibia.pl", gdyż nie mogłem ich znaleźć na forum. Po zadaniu pytania długo nie otrzymywałem odpowiedzi wieć zapytałem o to samo ponownie i wtedy spodkałem sie z nieuprzejmościa op'ów a dokładnie @Tana.Otrzymałem taką odpowiedz:
Cytuj:
Po tej wypowiedzi zwróciłem uwage nie używając żadnych wulgarnych słów i za to po kilku sekundach zobaczyłem napis: Kod:
[Error: cannot join #tibia.plyou're banned] Proszę o rozpatrzenie mojej skargi.Z góry dziękuje ![]() EDIT: P.S Zaraz polecą głosy typu "ci którzy mają opa mają zawsze racje.... proszę o nie pisanie takich postów bo to jest żałosne. pzdr. N4zgul Ostatnio edytowany przez N4zgul - 13-02-2006 o 20:26. |
|
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() IRC rządzi się swoimi prawami, jeśli nie jesteś tam znany będzie się działo właśnie w ten sposób a przebić sie przez grubą warstwe zwykłych przeciętnych userów irca do grona stałych lubianych bywalców jest trudno. Jestem daleki od opini że na ircu panuje jakaś wyimagowana elita ale po prostu jest ciężko zdobyć tam zaufanie, poza tym na samym ircu rzadko rozmawia sie o tibi
wszystkich filmików raczej nie będzie, myśle raczej że team tibia.pl pokaże 3-5 filmów które wygrały/zostały wyróżnione o dziwnych zachowaniach na kanale #tibia.pl było już kilka tematów, nie pamiętam jednak takiego tematu w którym problem ten byl by definitywnie wyjaśniony, rozwiązany
"Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie" ![]() Ostatnio edytowany przez Pacek - 13-02-2006 o 20:52. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() z tego co się orientuję, zazwyczaj kończyło się tym, że zjawiała się banda użytkowników rozpoczynająca dyskusję o 'elycie', potem szły komentarze z drugiej strony
no i zazwyczaj powodem było jakieś pytanie (mniej lub bardziej głupie, ale o Tibii + mało wybredny komentarz XD) tutaj jeszcze potraktowano cię łagodnie, a nawet dość delikatnie - pewnie dlatego, że to była Tana jeśli na forum czegoś nie można znaleźć po długich poszukiwaniach, to możliwe, że już tego nie znajdziesz - zawsze można było się spytać na forum w jakimś temacie o konkursie, gdyż irc to niebezpieczne miejsce, a przynajmniej grząski grunt ![]() mam nadzieję, że nie zobaczę tutaj schematycznego rozwoju tego typu tematów ![]() edit: a nie mówiłam? XD d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 13-02-2006 o 21:07. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() 4 h "delikatnego" wchodzenia w tyłeczek.(musisz wiedzieć w które!), jakieś pare śmiesznych wypowiedzi, troche przytakiwania i jest. Możesz zadać ile pytań chcesz
![]() ![]() Elyta Cię zje, chyba że jesteś dziewczyną ;]. Cytuj:
Nadzwyczaj delikatna reakcja powinieneś się cieszyć i pstryknąc z 5 sshotów ![]() Rebelia trwa :>!
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Operatorzy na kanale mają pełną autonomie. Odwołać ich z urzędu może jedynie Sorcerer. To, że większość jest moderatorami tego forum nie ma znaczenia. Związek jest raczej luźny i nie widzę powodów dla których miałbyś się odwoływać na forum.
#7 | |||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A ja życzę wszystkim wszystkiego najlepszego. =D
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Och, jaka ja straszna byłam. Och, ach.
Najśmieszniejsze jest to, że bany wlepiam najczęściej samym opom, a użytkownikom tylko wtedy, gdy po upomnieniu na prv, robią wciąż to samo (lub z góry jeżeli wpadają przeklinając). Nie jestem wrażliwa jak większość opów na 'ej'. Nie podnosi mi ciśnienia enter w roli spacji. Odpowiadam nawet na wiekszość idiotycznych pytan. A ciebie dzieciaczku, w ktorym momencie choćby dotknęłam? Piszę tak a nie inaczej, mam humory takie a nie inne, ale nikt mi nie zarzuci, że nie jestem sprawiedliwa. Nie ukarałam cie niczym i w zaden sposob. Straszne.
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() hyhy... drapieżna xD
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() afair jest taka zasada ze jak zadasz raz pytanie to jezeli ktos ZECHCE pomoc to pomoze. a ze ty kilka razy zadawales to samo pytanie to imo opy ukaraly cie za spam.
podpisuje sie pod tym co Gewfciu powiedzial obiema rekami (chociaz umiem tylko lewa). masz szczescie ze reszta elyty cos robila bo bys chyba musial temat najezdzajacy na elyte zrobic.
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Dobra rada: jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć, zapytaj się na forum; jeżeli chcesz posłuchać bardzo ciekawych dyskusji na niesamowicie ciekawe tematy, przenieś się na irc
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja może dodam, że jak chcesz oszukać operatorów na tak trywialne zagrywki jak wejście z drugiego autha/hosta, to równie dobrze możesz nie wchodzić na kanał. Oszczędzisz nam wpisywania stosownych formułek. :]