|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Chodnik pod Luxem
|
![]() Dzisiaj probiliśmy kilka Gackassów ale uznaliśmy że jest ich za mało na oddzielny film, więc skleiłem Gackass 2 z nowymi i tak powstał Gackass 2.5
![]() ![]() http://rapidshare.de/files/12329966/gackass_3*****.html http://www.upload2.net/download2/3r0...ass+3*****.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Niema co najlepsze to było o Hegonie Part 2 tak się brechałęm z tego jak się małpeczka wkurzył, że dostał od pryrza z półobrotu normalnie niemoge ze śmiechu XDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Miasto
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pro Soprano
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 30
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Dasz linki do poprzednich czesci??plz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://rapidshare.de/files/11479920/gackass*****.html <-- link do 1 części
niedaje linku do drugiej częsci ponieważ gackass 2,5 jest ulepszeniem częsci drugiej zawiera prawie wszystko z drugiej częsci i ma dodanych wiele innych skeczów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() gz filmow som kozakami xD
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Batory !!
Stan: Na emeryturze
Imię: Sarandini
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() To jest zalosne ..... nie wiem co w tym jest fajnego bo po pierwsz g***o widac a po drogie wy tam nic nie robicie tylko sie kulacie na zolu ..... jak chcecie cos zrobic to robcie to dobrze ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Wawa
Imię: zapomnialem :]
Profesja: Master Sorcerer
Świat: zapomniałem :]
Poziom: 29
Skille: 21/26:P
Poziom mag.: 36
|
![]() 2 część równie żałosna jak pierwsza. Jedyne co mi się podobało to jak zasypanie śniegiem.No i oczywiście breathe przy zjazdach po lodzie
![]()
Imagine how it would be to be at the top making cash money On tour all around the world, tell stories about all the young girls Jeżeli ktoś patrząc na mój profil uważa, że jestem dziewczyną, no to cóż- jestem zmuszony wyrwać mu serce. Wybacz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Radzyn Podl
![]() ![]() |
![]() Oj wy to sie nic nie znacie na sztuce( co niektorzy) i gardzicie naszymi filmami, a jak mowi moja mama to znaczy ze nam zazdroscicie i jestescie wielkie mamy. Tak, nie wstydzmy sie tego!! Jestescie wielkie MAMY!! Dla tych ktorym sie podobalo wielkie pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Totalna klapa, taka jak poprzednio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Kooooomu sie te gowno podobalo ?? chyba 12 latkom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Johny Rambo - 03-02-2006 o 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Wawa
Imię: zapomnialem :]
Profesja: Master Sorcerer
Świat: zapomniałem :]
Poziom: 29
Skille: 21/26:P
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Imagine how it would be to be at the top making cash money On tour all around the world, tell stories about all the young girls Jeżeli ktoś patrząc na mój profil uważa, że jestem dziewczyną, no to cóż- jestem zmuszony wyrwać mu serce. Wybacz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Wiecznie Huntujacy Demon
Profesja: Druid
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ten cały Gackass to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Określe to dwoma słowami "syf straszny".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@Johny Rambo Tak dla twojej wiadomosci to tyle razy pykalismy pasjansa (przynajminej ja ![]() Btw. Jesli sie wam nie podobaja nasze wyglupy, a widze ze nie podobaja to zamiescie probke czegos co wam sie podoba to zobaczymy coto jest i postaramy sie sprostac waszym wymyaganiom zeby i was to smieszylo. Pozdro4all ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Sredni ten filmik
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol ja nie wiem skad wyscie wzieli te okreslenia "mama" ogolnie rzecz biorac wykasowac ten temat plax !!!
![]() a wyscie powinni przeprosic nas wszystkich uzytkownikow tego forum za taka glupote ![]() a co do tego co ns smieszy to HmmHmm ... nawet jakbyscie nagrali cos super smiesznego to jak was zobacze na tym filmiku to juz mi sie humor j***e .... Ostatnio edytowany przez Johny Rambo - 05-02-2006 o 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() jaki kretyn padnie mi "dzieciaku" ty ****a nie dorastasz do poziomu moich trampkow a nazywasz mnie dzieciakiem .... a walkuje ten temat bo chce do je****go h*ja pana zeby go usuneli !! bo cos chwile ktos tu pisze o tym i tak ze jest beznadziejne.... i jak nie wiesz co gadac to lepiej nie gadaj ==> daniel bo narazie to ty z tym twoim 15 lat jestes dla mnie dzieciakiem
Aaha jeszcze EDIT: Danel ---- naucz sie ukladac zdania albo radze wrocic o 2 klasy wczesniej ![]() ![]() temat kaput ! ! ! ![]() Ostatnio edytowany przez Johny Rambo - 05-02-2006 o 00:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() No i dales kolejny powod ze jestes nie dzieckiem ale juz dzidziusiem
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Małpeczka - 05-02-2006 o 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Moim zdaniem fajnie wyszło ,a najbradziej shizowe pohowanie żywcem i przemiana w Hegona.
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |