|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Co sądzicie o Dj'ach (temat mówi sam za siebie)
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() A co mam sadzic o DJ'ach?? Sa to ludzie kotrzy graja zazywczaj muzyke techno, trance, club td. ale tez czasami zdarzaja sie DJ od HH. Sa to dla mnie normalni ludzie lubiacy jak kazdy swoj styl muzyki i nie traktuje ich jakos specjalnie, bo na kazdym instrumencie gra sie trudno, rowniez na mikserze i adapterach.
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Są więc niech będą ?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja osobiście nie przepadam za muzyką jaką oni tworzą. Drążnią mnie też ich przeróbki niektórych utworów, ale poza tym to żednego nie znam, nie są to dresy więc nic do nich chyba nikt nie powinien mieć.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() yyy... ja nie lubie ani hh, ani techno ani trance, takze lepiej jak nie bede sie wypowiadal na temat dj'ow, znaczy na temat tegoco oni robia...
bo taki dj moze byc w gruncie rzeczy spoko koles... ale ja nie chce przeklinac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() Nie mam jakoś uznania do tego ci DiDżeje robią. Widziałem takiego jednego w akcji:
-Nazywał się jakoś 'DJ Kojot' czy 'DJ Koza', coś w tym stylu -Przesuwał bez przerwy 3 (...hmm...suwaki...??..nie wiem jak to się zwie...) w górę i w dół, na zmianę -Śmiesznie wyglądał (z takim skupieniem działał tymi 2 palcami do przesuwania, że śmiać mi się chciało) -Wszyscy byli tym zachwyceni... :O Poza tym nie lubię muzyki (??) techno, itd., itp.
![]() |
![]() |
#7 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Mysle ze ocenic mi ich jest trudno ale nasuwaja mi sie slowa ze sa spoko,przeciez ktos musi na dyskotekach puuszczac,miksowac itd. muzyke.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Ja tam nic do DJ'ów nie mam,a wręcz przeciwnie. Mimo iż nie przepadam za techno, to podziwiam to jak wielką pomysłowością muszą się wykazać, by stowrzyć jakąś przeróbkę. Techno to nie zawsze "niemiecka rąbanka", ale również jakieś fajne kawałki przy których na prawdę można się fajnie pobawić
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Disck jokeye sa spox.
Jeden z moich kuzynow jest Djem ![]() |
![]() |