Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-02-2006, 14:46   #1
MicMic
Użytkownik Forum

MicMic's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Dębica

MicMic ma numer GG 4255078
Domyślny Vanesis

Vanesis 2.0 (www.wsat.fora.pl)
Jest to sesja rpg która odgrywa się na forum.
Jesli początek Cie zaciekawil posluchaj dalej.

Jest to bardzo ciekawa gra z bardzo ambitnymi mg. Codziennie wprowadzają nowości, uaktualniają regulamin a co najwazniejsze - systematycznie prowadzą dział 'rozgrywka'.
Gra jest juz w duzym stopniu rozwinieta a mg maja swoje wieloletnie doswiadczenia - dlatego przygody sa ciekawe i dorbze dopasowane.
Glowny mg ( jest ich narazie 3 - nie ma wiekszych wymagan oczywiscie - narazie ) ma zamiar zalozyc nowa strone z bilbotekami i rozgrywka i roznymi bajerami.
Kilka szczegółów : Akcja dzieje sie w dalekiej przeszlosci ( niedlugo sie dowiemy kiedy gdyz mg pracuja nad kalendarzami ) ktora toczy sie w 2 krolestwach : Wschodu i Zachodu. Gracze zakladaja swoje postacie i biorą udział w misjach ktore sa nabierzonco dodawane i wykonywane. Gra niezabiera wiele czasu gdyz nie jest na tyle online. Jednak wierzcie mi - wciąga:
macie juz pierwszy przyklad : nie jestem mg a reklamuje ja oczywiscie - ze wzgledu na jej grywalnosc
Keyloggery : Kazdy pewnie tak mysli - ale to jest gra forum i nie ma prawie nic zwiazanego z tibia - nie trzeba nic sciagac ani rejestrowac passow. Dlaczego prawie? A to dlatego ze jest w off topicach jeden dzial o Tibii. Wiec jesli chcecie sie zabawic - wczuc w swoja role naprawde zapraszam chociaz zobaczyc !

Po konsultacji z 'prowadzącym' dowiedzialem sie, ze wchodzi nowy adres ( jak narazieforum ) a oto i on : www.vanesis.prv.pl <---
Jeszcze raz was uspokajam : TO ZADNE KEYLOGGI - to jest forum!

Ostatnio edytowany przez MicMic - 13-02-2006 o 16:14.
MicMic jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-02-2006, 16:10   #2
Haan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 05 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Gram tam od pocżatku... Baaa. "mistrzuję"

BTW. Nie wiem czy admin nie zrozumie źle linka w poscie.
stary 17-02-2006, 16:35   #3
Mariusz of Guardia
Użytkownik Forum

Mariusz of Guardia's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak ;(
Świat: Harmonia
Poziom: 8
Skille: xx/xx
Mariusz of Guardia ma numer GG 8031893
Problem Grrrrrrrrr!!!

Mam juz postac ale nie wiem jak zaczac grac.Normalnie jeste zly..Jak powiece jak zaczac bede wam bardzo wdzieczny
Mariusz of Guardia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2006, 07:59   #4
MicMic
Użytkownik Forum

MicMic's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2004

MicMic ma numer GG 4255078
Domyślny Looz

Ta gra nie jest taka żywa ale często bywa. Aktualnie gra jest w fazie updatów na nowy server - poprostu sie rozwija wiec mg (master gamer ) nie mają czasu na zaczęcie i skączenie zaczętych już misji. Ale zazwyczaj jest tak, kończą jedną misje i zaczynają 2 i wtedy jest czas na "dołączenie" a nie ze w srodku misji napisales ze chcesz dołączyć. Proponuje Ci zapoznać się dobrze z kodeksem, może gildiami i umiejętnościami oraz jesli chcesz przegladnij bilbloteke ( sa tam informacje o bitwie ktora sie rozegrala, o ziolach i o przeroznych rzeczach)
Nie bądź nachalny bo dostaniesz ostrzeżenie. Myśle, że nowa misja zaniedlugo sie zacznie ( moze jutro ).
MicMic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania