|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Łęczyca
Stan: Początkujący
Imię: Szymon Prince of Thais
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Bealmark
Świat: Keltera
Poziom: 5:(
Skille: slabe
![]() |
![]() Siemka, chciałbym wam przedstawić fake story pt. "Przygody Szymona Prince of Thais", mam nadzieje że bedzię się podobało
![]() ![]() -------------------------------------- Kiedyś Szymon Prince of Thais zalogował się na tibie, jednak nic nie poszło zgodnie z planem. ![]() Wkońcu doszedł do lasu i zauważył jakieś dobre itemki ![]() ![]() Co dalej spotka Szymon Prince of Thais? C.D.N PS:Sry za dziurki w drzewach itp. Ale czasami nie moglem zamalować na biało purpurową dziure, bo zamiast dziury zamalowało by się drzewo. PS2:Bedę dalej robić ten fake story jeżeli oceny bedą duże albo średnie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Erm napisales tu o ocenach ej a ja sie spytam co tu ocenic -.-?
przeciez to dwa screeny praca na 2 minuty zrob dalej i jakies dlugie a nie dwa screeny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: wawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lady Dram
Profesja: Paladin
Gildia: rozpadla sie
Świat: Silvera
Poziom: 39
Skille: 93/43
Poziom mag.: 31
|
![]() itemy zle powklejane 2 screeny
![]() ale.......... dam ci 7/10 bo ja daje tylko wysokie oceny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() 1. Różowe (purpurowe?) tło...
2. Poobcinane krzaki, 3. Czy mi się wydaje że to something z mojego fake'a? Gostek loguje się do tibii, rozgląda się po terenie, znajduje itemki... Ocena: 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Łęczyca
Stan: Początkujący
Imię: Szymon Prince of Thais
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Bealmark
Świat: Keltera
Poziom: 5:(
Skille: slabe
![]() |
![]() Siemka, chce przedstawić drugi odcinek, mam nadzieje że bedzię się podobał
![]() Napewno chcecie ?? TAK!!! ![]() ![]() ![]() -------------------------------------- Dotarł w głąb lasu i zobaczył huntera .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hunter go gonił przez cały las ![]() ![]() Ale hunter był silniejszy ![]() ![]() PS:Znowu sry za dziurki purpurowe ![]() PS2:Sry za krew kolo huntera a nie pod hunterem (image nr.2 odcinek nr.2), mam nadzieje że to się już wiecej nie powtórzy... PS3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS4 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() OCENA Wyk. 5/10
Fabuła <Nieoceniam bo to Klasyczne Przygody tego i Tego ![]() Nick : 1/5 Wykonanie ładne ale to purpurowe dziórki niby niewidzoczne ale jednak ![]() np. Szymon Książe Thais ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Facet wszytko takie jakies krotkie!
dla zachety dam ci 5/10 ![]() i fioletowe dziurki zakrywa sie bialym a nie zielonym ^.- oczywiscie przed wklejeniem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Kostrzyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Charlie Knight of Aurea
Profesja: Knight
Gildia: narazie żadna
Świat: Aurea