|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Siema!
Właśnie zdarzyło mi sie coś dziwnego - wczoraj dale LOGOUT na dwarfach a dzisiaj po zalogowaniu jestem w świątyni (tam gdzie po śmierci ![]() Czemu z takich dalekich dwarfów mnie cofnęło do miasta? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Teleport.. Bylo tam duzo osób/ potworow i nie mialo jak przesunać to cie do swiatyni przteleportowalo. Tak mozna robic jak jestes np w carlnin a mieszkasz w tahais to sie przy depo wylogowyujesz i ludzie zajmuja 2 miejsca. KumasZ?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() troche to krzywo wytlumaczone... po prostu jak w chwili logowania sie jestes otoczony przez potwory lub ludzi lub inne objekty tak ze nie ma gdzie cie wcisnac to wracasz do swiatyni. w dp jest o to szczegolnie latwo bo stojac przy skrzynce wystarczy ze 1 osoba zajmie twoje miejsce a druga stanie za nia a scianki depotu zrobia reszte
![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() ok dzięki panowie
![]() szczerze mówiąc jak wróćiłem na dwarfy to sie zacząłem domyślać bo tam gdzie dałem LOGOUT wczoraj trenowały 2 osoby ![]() koniec tematu (bo znów zacznie mi to tłumaczyć 100 osób żeby nabić posty ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Wiem że miałbyć konec tematu ale muszę to powiedzieć
Dziękuje autorowi tego tematu za założenie go. Dzięki temu rozumiem o co chodzi z tym teleportem(pare ośób mówił teleport plz)
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to jest wbrew regulom tibi,wykorzystywanie slabosci softu, uwazajcie kogo prosicie o teleport, nie spotkalem sie z banem za to lecz osobiscie dostalem ostrzezenie od gma
|
![]() |