|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() mnie w lamerah wkurza to że są tępi (a tak dla nie kumatyh ![]() ![]() ![]() że jest naj piękniejszy najmądrzejszy i kurde wszystko umie a na prawde jest brzytki jak demon tępy nie wie ile jest 2+2 i nie umie nawed do dziewczyny zagadać(tu mowa o konkretnym lamerku z mojej klasy co zaliczył naj więcej liści od dziewczyny w klasie każdy ma po jednym a ja zero ![]() ![]() byłem szanownym ryceżem i druidem na valori ale teras jestem pallem na isarce i bende zabijał
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() ![]() Czy to chłopie w ogóle wiesz, co piszesz? Wiesz, kto to, lamer? Raczej nie Człowieku przestań zakładać takie idiotyczne tematy na forum. Zacznij pisać zdania bez błędów, bo tego się czytać nie da. To już jest ostatnie ostrzeżenie!!! P.S. Zerknij w ustawienia swojego profilu i tam masz cos takiego jak podpis i nie będziesz musiał klepac w kolko tego samego txtu na koncu posta P.S.2 Zaraz sobie chyba nowy cytat tygodnia od ciebie wezme.... |
![]() |