Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-06-2004, 18:50   #1
slonik
Użytkownik Forum

slonik's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO

Domyślny co was wkuża w lamerah w RL

mnie w lamerah wkurza to że są tępi (a tak dla nie kumatyh lamer to ktoś podobny do nooba ale gorszy) bo se idzie taki lamerek i pieprzy
że jest naj piękniejszy najmądrzejszy i kurde wszystko umie a na prawde jest brzytki jak demon tępy nie wie ile jest 2+2 i nie umie nawed do dziewczyny zagadać(tu mowa o konkretnym lamerku z mojej klasy co zaliczył naj więcej liści od dziewczyny w klasie każdy ma po jednym a ja zero ) jestem czysty i wszystko przede mną lol ) a i jeszcze jedno taki lamer się nie podaje to jedyna ih dobra ceha gość zaliczył z 11 liści o przepraszam teras to jusz 12 liści i jeszcze puszcza zaloty ku**a dobry jest aaa i bym zapomniał naj gorsza forma lamera na ziemi to taki co wybiera jedną osobę i nie daje jej żyć do końca życia (taki właśnie jest lamer jakiego tu opisałem) a wy znacie takich lamerków

byłem szanownym ryceżem i druidem na valori ale teras jestem pallem na isarce i bende zabijał

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-06-2004, 20:29   #2
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Czy to chłopie w ogóle wiesz, co piszesz? Wiesz, kto to, lamer? Raczej nie… Człowieku przestań zakładać takie idiotyczne tematy na forum. Zacznij pisać zdania bez błędów, bo tego się czytać nie da. To już jest ostatnie ostrzeżenie!!!

P.S. Zerknij w ustawienia swojego profilu i tam masz cos takiego jak podpis i nie będziesz musiał klepac w kolko tego samego txtu na koncu posta

P.S.2 Zaraz sobie chyba nowy cytat tygodnia od ciebie wezme....
Dr. Omader jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania