|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ludzie jak można ćwiczyć distance fighting na Rooku bo łuk wszyscy sprzedają za 600 gp
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() Takie małe pytanko. Na [cenzurka] trenowac distance na Rooku skoro na Mainie mozesz to odrobić w pare minut?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chcesz zostac na rooku to tylko spirami bo luk drogi a strzaly tez drogie.
Ale jesli idziesz na maina to sie nie oplaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() speary na rooku są bardzo opłacalne: szybciej exp leci, 30 ataku na rooku to duzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Adaras, no wlasnie bierzesz sobie 3-4 spiry idziesz na mino zastawiasz sie parcelami i wlaisz na full ataku z bezpiecznego miejsca a pozniej tylko na chwile wychodzisz spiry zebrac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Dzięki za porady w takim razie mój 7 lvl zostanie druidem ale pallowi nie odpuszcze i zrobie sobie jakiegoś!!!
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() A ja mam pytanie: czy ktoś z tych którzy uważają że speary na rooku są na lepsze potworki przechodził w ogóle rooka ze spearami?? Bo ja tak. Na main wszedłem po 2 tygodniach.
@Artur-knight Grałeś kiedykolwiek pallem? Żeby exp leciał w miarę szybko ze spearami to trzeba mieć dist ~55, a na rooku coś takiego jest nie możliwe!!
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Mnie wkurzają tacy ludzie jak wy!! On się zapytał jak trenować, a wy zamiast odpowiedzieć kłucicie się czy to jest opłacalne. Sam trenowałem dista na rok'u bo zrobiłem takiego małego odkrywce
![]() Najpierw trenowałem z trolami (często kradli speary). Trenuje się z nimi na full def. z taką ilością spearów jaką uniesiesz. A jak mi urusł shel to się blokowałem na skałce z minosem i go wybijałem na full def. Potem się wyglogowywałem, żeby się respną i znowu go biłem. Blokokuje sie tam tak, że na krawędziach drugiego stopnia ustawiasz skrzynki i już nikt nie może wejść. @Djkuter U bling orc (ślepy ork) kupisz łuk za 450gp (chyba). @Antropologyst A może on chce zostać na rok'u. @Artur-knight Jakby od spearów szybciej leciał exp to na gs ludzie by chodzili z nimi. @Kennypl Na rok'u nie ma parceli. Wystarczy dobry shel i eq i nie musisz się niczym zastawiać. THE END. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kupowanie łuku na rooku jest bez sensu lepiej nosić ze sobą 3 spiry bo na mainie łuk kupisz za 100 gp a dista odrobisz w 15 min.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ja widzialem jak na rynku sprzedawali łuk za 400 gp,ale kiedys koleś sprzedawal za 200-więc jak się ktoś uprze to może kupić łuk na rooku. 8)
P.S. Bardzo dziękuję za zdjęcie mi upomnienia!!! ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() ja mialem kiedys pala chodzenie ze spearami bylo nuzace wiec radze ci chodz z mace lub czyms innym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ja tam juz na rooku wiedzialem ze zrobie sobie palka to trenowalem tam dista. dociagnolem do 20 poziomu ( nie lalem tylko spearami -> carlin sworda mialem na 42!!! zlota
![]() i pamietaj jak bedziesz mial 8 lvl to uzbieraj sobie tak ze 200 zlota zeby sobie kupic create food -> bardzo dobre do nabijania mleva
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
![]() |
![]() Łuk można kupić na Rooku od Blind Orca za 400 gp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Łuk na rooku kupisz u blind orca(ślepy ork)za 400gp ale musisz umiec z nim gadac a to nie jest łatwe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() na rooku nie oplaca sie trenowac distnce ob luk za drogi a spers nOOby beda krasc, wiec najlepiej na rooku kup se carlin sowrd albo katane albo mace, i jak wyjdziesz z rooka to dopiero zacznij distnace trenowac bo wtedy szybciej beda CI SKILLE ROSLY
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() ten temat jush gdzies jest i amsz tam wszystko dobrze opisane poszukaj dobrze w dziale dla poczatkujacych
|
![]() |
![]() |