|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Aurea
Poziom: 15
Skille: 48/44
Poziom mag.: 2
|
![]() Przed chwilom na aurei w venore pojawilo sie z 10 Szwedów i zaatakowali polaków. Powiedzieli że jest wojna bili wszystkich polaków. lvle 20-80
Od tej chwili rozpoczęłą się wojna na aurei pol-swe! nasz highlvle jak theruviel i inii oanowali sytuacje ale Szwedzi walczą zaciekle. Uważajcie na Szwedów PK! Nicki tych Swe to Puriburi Rebecca Fearless Seal Corris Defas ale jest ich więcej. PRoszę polaków o pomoc! JAk nie wierzycie spytajcie theruviela albo chodzcie do venore. ISasris i kilipukki 100+ lvle szwedzi Dołaczyli sie do wojny Seal Corris: Fu** pol , HAIL SWEDEN! Ostatnio edytowany przez Endin - 09-02-2006 o 13:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Ano jest wojna i to ostra...
Lucifer wbił nawet Rsa;/ Poszło jak zwykle o to ze szwedzi sie wożą.. Polacy ich zwyzywali no to szwedzi zaczeli sie bić. I kolejny stracony server.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Szwedzi wygrają, mają lepsze aimboty ;o
Cytuj:
Właśnie, po czym oni poznawali kto jest Polakiem a kto nie? Aż tak bardzo się w Venore rzucają w oczy?
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Gildia: Brak
Skille: 48/44
Poziom mag.: 2
|
![]() Nie znoszę jak SZwedzi się wywyższają i polaków obrażają! Chbya serv będzie stracony w venore pełno trupów A Isaris i szwedzi PKUJOM ZDOBYLI VEnore
Nie dajmy się KOlejny serv stracony? Polacy się zorganizować nie umieją! Żeby hlvle polacy przyszli z pomocą albo coś bo przecież kto ma szanse z Isarisem jedyna nadzieja w gildii ninja Swe w apre sekund było ich 20 a polacy sie nie umieli zorganizować A wiecie o co poszło? Szwedzi przed depo stali i każdego lowlvl pytali pol? jak tak to zabijali! JAKBy SZWEDZi nie pkowali polaków to by wojny nie było JA SIE NIE PODDAM! Berglin: sweden win poland loose poor poland noobs Ostatnio edytowany przez Endin - 09-02-2006 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() endin jak zwykle *******isz głupoty
popytałem sie wiary i podobno nie ma wojny ktoś tam twierdzil że jest ale mówi że polscy hlvl wszyscy zaciekle sie pizgają |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() @Cadonis: Różnie, wiesz. Polskie title, polskie commenty (ktos sie rzucał w oczy ? Sprawdzali na tibia.com czy ktos nie ma czegos po polsku..), polskie gildie (manieczki dance mission - taka polska nazwa, wczoraj za te gildie oberwałem).
A Aimbotów chyba nie mają aż takich dobrych.. Lucifer Inferno Feb 09 2006, 16:32:09 CET Killed at Level 115 by Isaris and by Ulrig Moim skromnym zdaniem bardzo ciekawe. Najpierw sie pan Inferno wozi z Isarisem a teraz nagle death.. Mardur twierdzi że konto Lucifera zostało sprzedane a Jerrold (rzekomy poprzedni owner) już nim nie gra. Link do topicu na forum.tibia.com Ogólnie sytuacja na świecie zaczyna być nie ciekawa.. Do tego wszystkiego powoli do zdobycia "głosu" na serwerze dąrzy gildia Satanics. Hunty bez powodu, PKowanka.. Nie jest to jeszcze poważna wojna która może zaważyć o losach serwera. Bez wątpienia pokazuje ona jednak co się z serwerem dzieje.. a co sie stanie jesli nikt temu nie zaradzi dopowiedzcie sobie sami ![]() Ps. z Lucifera fajny loot pewno był. Ten kretyn chodził dziś z SCA mając RSa. Ciekawe czy miał go również gdy padł..:>> |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2.Gówno prawda ze zdobyli venore ja tam siedze i jakos nik mnie nie zabil po 3. Pythera tez mial byc stracony serv a jest wrecz przeciwnie po 4. Żaden swe h level nie bedzie sie znizal do poziomu nooba i zabijal kazdego polaka po 5. NAUCZ SIĘ PISAĆ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Heh endin słabo jak zwykle
![]() Teraz chyba nie ma wojny było chyba tylko małe pk'owanko a ty wojne zaraz byś chciał od*******ić wstydź sie taki pożądny druid Ale fakt ostatnio na swe trzeba uważać |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=64762
Artykul w ktorym staram sie objasnic sytuacje polityczna Aurei ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Dzisiaj nie bylo zadnej wojny, Puriburi Rebecca Fearless Seal Corris Defas bili ludzi w venore wiec Theruviel Vanrox I Sting zaczeli ich ciulac.
Jedyna wojna ktora jest na serverze jest wojna Rom Vs Mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mark Devire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() Napewno jest wojna jak powiedzialem isarisowi ze jestem pl to mnie pozniej blokowal zeby dragon mnie deadnol i deadnol bo uhow zabraklo.
xD SPAM SPAM SPAM SPAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() czyli można spokojnie biegać po main czy nie bo narazie gram swoim rookstayerem ^^ I czy można spokojnie przyznać sie do swojej polskości?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Imię: Ryin van Hellsing
Profesja: Elite Knight
Gildia: Principality of Destination
Poziom: 100
Skille: 86/79
Poziom mag.: 7
|
![]() wszystko sie wyjasni niedlugo =p ci co sie inetersuja tym warem wiedza co sie swieci ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Jest wojna Piraci + Mi vs ROM, narazie 1:1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Chlopie ja wlasnie przy tym bylem gonilo mnie przy dp dwa 100 lvl 3 kumpli 80 rp mnie obronilo moj nick Bogaty Biedak. 30 lvl skile 75/74 pomoge
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: suwałki
Imię: Cormyr
Skille: 48/45
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() A ja biegalme 40 knightem (nie byl mój) i nikt nawet nie okazal wrogosci do mnie i nie bylo nawet zapytania "pl?" ale ja chetnie pomoge polakom !! jak Zbieraci Ekipe Msg me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Master Bubar
Profesja: Druid
Poziom: 25
Poziom mag.: 3?
|
![]() Jakies Walki poprostu nudzi im sie te expienie i zbiaja ludzi
![]() Jka biegalme po venore i spotykalem wiele razy Isarisanic mi nie robił ![]() |
![]() |
![]() |