|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Tutaj bede zamieszczał swoje zdjęcia z wypraw lub z jakiś fajnych akcji
![]() Na początek chciałem wam pokazać moją wyprawe na mumie a zaczęło się tak: Ide z kolęgą na beholdery i nagle wpada mi do głowy pomysł pujde sobie na mumie no i ide Ide na pierwszą mumie tutaj chciałme pokazać mój cios na Beholderze za 146 ale nie zdąrzyłem [IMG]bociuu.w.interia.pl/mumia.jpg[/IMG] Tutaj jest moja któraś z koleji mumia i pokazane jaką łatwość one mi sprawiają ![]() ![]() Coś się zrąbało ale widać jaki ze nmie mocarz i za ile moge wyjechać takiej mumi ![]() ![]() Podczas czekania na respawn trzebabyło coś robić więc romzawiałem sobie z napotkanymi osobami ![]() HURA wreszcie magic light wand!!! ![]() Tutaj 63 elite knight kłucący sie ze mna kto powinien zabić tą mumie naszczęście udowodniłem jej że to była moaj mumia i ona oddała mi loot z niej a do teog nie miała liny i musiałem ją wyciągać ![]() ![]() A oto caly loot z wyprawy ![]() Może nie była to jakaś super extra wyprawa ale mi się podobało i zawsze chciałem i śc sobie na mumie teraz miałem okazje i chciałem wam o tym powiedzieć pozdro all!!
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Pierwszy screen cos ci nie wyszedł.
Po za tym miałeś coś pecha co do mumii i ich lootu, ja jak schodze, to w pierwszych pieciu conajmniej 1 lightwand jest zwykle, ostatnio na 13 mumi mialem 4 magic light wandy i 3 strange talismany... Niestety nadal nie moge tarczy ani pierscienia wyrwac.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2003
|
![]() Hehe Stary robisz zajebiste ssy bardo fajne prosimy o wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Ja mam małe pytanko:
Jaki lvl, skille i equip miałeś bo chce wiedzieć czy mam z nią szanse oraz kiedy bede je miał. moje to: lvl/mlvl/sword/shield 26/4/57/54 equip: p-armor p-legs dark helmet guardian shield F-S Jakie mam szanse?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciesze się że wam się choć troche podoba
a co do tego czy amsz szanse myśle że masz tlyko musisz walczyć z jedą mumią z dwiema będzie ciężko ale chyba też dasz rade tylko pamiętaj żęby ciale biegać ja tak robiłem i mi mało zadawała a mój sprzęt skile lvl to 26lvl 63/61 knight set,warrior helmet,fs,tower shield,platinum ammy
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
|
![]() hehe to jak juz sa screeny z mummi to pokaze wam loga z mojej jednej przygoty z tymi trupkami:
Cytuj:
![]() przezylem a loot z mummi (bylo ich 5) 2light wand, strange talisman, 200gp PS. Sory za dlugosc ale skorzystalem ze sa tu zdjecia z mumiami
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Map plx.
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() Podoba mi sie wyprawka bo byl tam moj kumpel temple knight
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Silne te mumie czy moj rycerz 19 level skile 49/46 dal by se rade mam. Loot mam dobry prosze o odpowiedz.
A zdjecia fajne zwlaszcza te ostatnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mówiąc myśle że troche za wcześnie za małe skile bo lvl to tam dobry ale skile by sie przydały
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja wymiatam demony moim paladynem na 2
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo się ciesze ale troche nie od tematu
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() No Bober ja tu wchodze i się spodziewam jakiś emocji a ty tu mumie odpalasz??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() chciałbym sie spytac czy poradziłbym sobie z tymi mumiami hoc nigdy nie zabilem ania jednej mam pallka na 35lvl skills 74/56 eq knight set warior helmet butki standard oraz chciałbym sie zapytac jescze czy lepiej z kuszą czy wloczniami (tarcze mam dwarvena)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: W domku :)
![]() |
![]() Spoko zdjecia a mumie sa tylko dla PACC?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() Skriny sa spoko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() Hehe
terz byłem na mummy huncie z kolesiem. Najtrudniej jest na poczatku jak jest 5 mummi. kolo wszedł pierwszy zucil firebombe a ja go zrpowałem. potem wieszlismy na firebombe i jakos bylo. Następnego razu terz poszedłam na mummy hunta. gosciu wlazl pierwszy i powiedzial ze sa tylko 3 mumie na to ja odparlem ok wparowujemy (miałem jaki jak skur*****). wbiłem sie pierwszy no i patrze qwa 5 mummi no nie mam deda bo takie lagi. Pisze do niego na prive "rope!!!!!" ale zszedl i dał "etani tera" Tak probowałem sie Uhać ale mialem takie lagi że uhnalem 2 razy mumie a siebie niez dażyłem. A potem najbardziej wku******** napis jaki można zobaczyć You are DEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() spoko zdjecia musze sobie tez taka wyprawe skombinowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Ej... jak juz zamieszczasz fotki to mozesz dac mapki??? moze kiedys sam bym sie wybral ale nie wiem gdzie tego szukac :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Magic Lightwand to jest jak torch 50 minutowy.... A wiec kazdy moze uzywac...
Ja bardzo lubie mumie ![]() ![]() ![]() Aha.... I nie radze Ci chodzic samemu na mumie bo jednak full resp potrafi byc niebezpieczny, mi full resp czasem zabiera 400 many...