|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Dzisiaj coś mnie naszła ochota aby popkować zwłaszcza że nie mogłem się dostać na test server w celu wyżycia się.Zalogowałem się więc moim przeznaczonym do tego celu palkiem.
Zaznaczam,że polowanie było robione na szybko nie przygotowywałem się zbytnio(wziąłem tylko najpotrzebniejszy stuff i mało boltów).Kumpel Vaxupoto zadeklarował swoje partnerstwo.Co z tego partnerstwa wyszło przekonacie się z filmiku który nakręciłem(na dole posta) Narazie jednak zamiesczam małą porcję szotów: Nasza druga ofiara(pierwsza nam uciekła ![]() ![]() Pierwsza ofiara która zginęła(myślałem że będzie miał więcej HMMów ![]() ![]() ![]() W kopalniach spotkałem dwójke polaków.Udalo mi się tylko niestety wymusić backpacki,p-seta i trochę UHów bo mi się bolty skończyły grrrr(dopiero potem skapnołem się że w bp który mi dał jeden z nich było 80 boltów-n/c) ![]() ![]() ![]() No i zdjęcie loota w dp(cholernie kiepski ![]() ![]() Jeśli interesuje was dokładniejszy przebieg akcji(szoty to taki preview ![]() )koło 75% film się urywa(w momencie wymuszania ![]() ![]() Enjoy/and comment plx. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Zdjęcia ok, biorę się za film.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
![]() |
![]() qrde nastepny peker :/
jak ja tego nielubie :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Jak chcesz się wyrzyć to na potworach jak już a nie na normalnych garczach! Nie znosze pk!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Fajne ss'y.Co prawda nie lubie pk,ale niech bedzie.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() ITHELIOS PRZESTAN PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Jak zwykle ssy zajebiste ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() co do ostatnich 2 tematow itheliosa sie mylilem teraz ...
Dla mnie BOMBA
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Mam pytanko.
CZT TO DZIŚ BYŁ TEST SERVERA NA ETERNI ?( ????????????????????? |
![]() |
![]() |
#9 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Następny <cenzura> Pker
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Masz szczescie ze na Antice nie grasz ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Wreszcie ktos kto sie zabiera za PKowanie
![]() Mam co do niektorych ludzi pretensje, texty typu : Co za poje[CENZURA] PK! ; Nienawidze jeba[CENZURA] PK!. ---> co to za komentarze? To jest gra a player killing jej nieodlaczna czescia światów PVP. Jesli ktos nie chce byc massowo PKowany niech idzie na swiaty niunkow gdzie wszyscy zyja dostatnio i szczesliwie, albo w ogole nie grajcie w ta gre. Moze my nie lubimy ludzi stojacych 10 h dziennie nad woda ktorzy wypalaja UH/SD/HMM? Jedni wola to, drudzy to - kwestia gustu. Zaloze sie ze 90% ludzi ktorzy niepopieraja PK uzywala by wszystkich wuulgaryzmow, bluzgow i wszystkiego czego nauczyła ich ulica ![]() Ludzie popatrzcie na siebie od boku - Wygladacie dosc zalosnie. Btw. gratulacje dla PKera - podrob lvl skille tym palkiem wez dosc UH i wybierz sie na sorcow/druidow 25+ - moj chleb codzienny, niezle ss'y ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Czy ja zawsze musze mieć takiego pech, przecież jak bym ci spotkał to chwila moment i miałbyś deda, ale nie ja zawsze musze trafiś na słabych pk których rozwalam z kilku SD i E-wawe. Ostatnio gościu w veno pekował, został zabity i jakoś niechce ss pokazać na forum(a tak ładnie padł)
Edit: Tej postavi nie używam, gram teraz Sir Bartexen The knight, <==ale trenie aktualnie maga(Sirka braciak treni). A zresztom sam sie pewnie domyśliłeś jak napisałem ze bym cie zabił z E-wave i SD-ków. Edit 2: Obejżalem filmik i magiem poczekam jeszcze 2 lv. (3 E-wave pod zod(hit po ok 150-200), i może cie poszukam. (Jeszcze jak dlamnie zawysokie skile)
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Sex: male Profession: Knight Level: 17 World: Isara Residence: Venore Last login: 23.06.2004 08:20:13 CET Account Status: Free Account Oraz.. Name: Hobondrus Sex: male Profession: Paladin Level: 32 World: Isara Residence: Thais Guild membership: Honour Guards of the Black Demons Hmm jesteś pewny że miałbym deda??...No chyba że masz jakiegoś super napakowanego sorca na innym koncie to zwracam honor ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Loot nie najgorszy, ale żeczywiście się kiepsko przygotowałeś. A ten Raxakuka zamiast oszczędzać manę na leczenie to hmm robił, czego się on spodziewał
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() omfg
bijesz takich lamuchow ze az mi sie plakac chce jak chcesz pkowac to chodz pod nasz gh to pobawimy sie z tobo dostaniesz kilka e-wave moze i ue pojdzie i padniesz Shadow Towers , kolo ab zapraszam edit: myslicie ze to jest smieszne? ;xd koels bije jakis noobow na 10-20 lvlerze i mysli ze dobry jest ;0 wyskoczy do swojego lvla lub do wyzszego i zobaczymy ( jak jestes taki master od lurowania to na harmonie idz ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Mówiłem że przegiąłeś pałę i jeszecz ci 2 polaków wysłalo jakiś list do GM z prośba o jakiego Banana bo to moi kuple raczej Zabijaka Daul .Współczuje ci inteligencji zabijasz nawet polaków jestes numer 1 z tych pojebanych polaków umnie!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() jestes beszczelny pker .... nudzi ci sie ? to spi..... na dragi.... co za slabe? idz na demony a nie zabijaj innych gupi ci...... ludzie traca czas zeby zdobyc se kase i kupic steel helmeta , zrobic runki a ty jak jakis po....... musisz ich zabijac i im odbierac... kup se ku..... a jak cie nie stac to idz pozabijaj kilka potoworw i zdobadz ta kase a nie zabijaj innych..... jeszcze zabijasz polakow ty h.....
sorki za przeklenstwa ale to bardzo wq..... jak jakis bezmyslny czowiek ktoremu sie nudzi idzie zabijac innych graczy.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zrobie Wyjątek, SS'y BArdzo Głupie !!!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() hyhyh gratz
nie ma to jak palek w akcji ![]() ![]() fajnie najbardziej mi sie podobalo jak ten koles blagal o litosc (ten pogromca downow) tym bardziej odczuwam satysfakcje ze ten koles do mnie burzył ![]() respect for you Ithelios. ![]() aha jak chcesz UHy to bij Vepoxana - 19 lvl drut ;D
![]() |