|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Dzierżoniów DDZ :P
![]() |
![]() Witam wszystkim!!
mam taki problem, wiec przeczytalem na forum jak wyslac kase za pacca poczta zrobilem dokladnie tak jak bylo opisane w jakims tam poscie i czekam juz ponad tydzien a pacca dalej nie ma ![]() P.S. Kase wyslalem listem poleconym z piorytetem. Szybko odpowiedzcie!! z gory dziekuje ![]()
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mi sie wydaje ze priorytet do Niemiec powinnien isc z deka szybko, tzn 2-3 dni...No coz, jesli wyslales kase i ja straciles to (wg mnie) mozesz :
a)probowac odzyskac kase, klocac sie z poczta (kasa nie doszla!) b)klocac sie z CIPAMI (kasa doszla, nie ma pacca!) c)dac se spokoj (dales zly adres, itp) Osobiscie najbezpieczniejszym sposobem jest kupienie pacca przez karte platnicza.
#3 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dzierżoniów DDZ :P
![]() |
![]() Wyslalem kase pod ten adres:
share-it! element 5 AG Vogelsanger Str. 78 D-50823 Cologne Germany Listem poleconym piorytetem i babka na poczcie powiedziala mi ze bedzie szlo do 3 dni. Wyslalem w czwartek rano..... a tu dalej nie ma. Qrde to szkoda.... bo to w koncu prawie 100 zl ![]() Ale ja mam jeszcze jedno pytanie: jezeli to list polecony to oni mi go chyba odeslą, jezeli pod zly adres albo kase ukradli?? Ale z pocztą to sie jakos da rady wykłocic ![]() Gorzej będzie z Cipami, może ktoś wie co mógłbym im napisać i na jaki adres odnośnie tego czy oni dostali kasę czy nie?? Prosze o szybką odpowiedzi!
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() no i dobrze krzywy ze zes załozył ten temat bo przeciez wyslalismy razem i Qpa a pacca niema bedzie trzeba iść na ta poczte i sie pokłócic z nimi a jak cos to wysylałiśmy 100 dolarów a nie 22 niech płacą ale poczekamy troche moze rzeczywiście długo idą
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Jesli podales zly adres to moga tobie odeslac spowrotem kase chyba ze nie podales adresu zwrotnego (co jest raczej nie mozliwe ) ale poczekaj jeszcze troche bo nasza poczta wiadomo jak dziala ....
|
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jak cos nie bedzie gralo to za tydzien powinna ci kasa wrocic~ a to ze tydzien czekasz to norma
|
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Czy kasy pocztą wysyłać nie można? A może nie mam racji?
|
![]() |