|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam wszystkich i chce zaprezentować mój 1 fake na podstawie kultowej książki "Orkowie". Będę musiał troche opowiadać, ale zdjęcia też będą. Czyli zaczne Opowiadaniem jak to mniej więcej wygląda.
Orkowie oraz ludzie prowadzą wojnę, główny bohater: Stryk. Jego przyjaciele: Coilla, Jup, Haskeer i Alfray. (Wszyscy oprucz Jup'a to orkowie, Jup to krasnolud). Wiem może zacząć się troche dziwnie bo od jakiegoś czasu walka się toczy, ale mam nadzieje, że wam się fake spodoba i zachęcam do przeczytania tej książki. Więc zaczynam: 1. Spod trupów Stryk nie widział ziemi. W uszach miał ogłuszające wrzaski i zgrzyt stali. Pomimo zimna pot zalewał mu oczy. Mięśnie paliły, cale ciało było obolałe. Kaftan upstrzyło mu błoto, krew i i rozbryzgane mózgi. A teraz znowu w jego strone zbliżały się dwa kolejne ochydne, miękkie, różowe stworzenia z żadzą mordu w oczach. (Te stworzenia to ludzie): ![]() 2.Zachwiał się i niemal upadł na niepewnym gruncie. Instynktownie wyciągnął miecz ku pierwszemu ostrzu, które ku niemu śmignęło. Cios nim wstrząsnął, ale go nie przewrócił . Stryk zwinnie odskoczył, przykucnął i znowu rzucił się do przodu, poniżej gardy przeciwnika. Miecz wbił się prosto w brzuch wroga. Stryk szybko skierował go ku górze, pchnął głęboko i mocno, ąż ostrze uderzyło o żebra. Stworzenie opadło z ogłupiałął miną. (Będę musiał na to użyć pare zdjęc ;/.) 3. ![]() 4. ![]() Wiem, że mi krew nie wyszła ale może się poprawie z czasem. Jak macie jakieś zastrzeżenia co do fake to prosze mówić. (Tylko nie ostro bo to mój 1 fake). Mógłbym dokończyć do 2 rozdziału ale to by mi całą noc zajęło więc może jak znajde czas to zrobie jutro...acha w drugim zdjęciu niema chyba imion bo coś się stało i nie mogłem dać, ale naprawie to i bedzie dobrze. Good comment plax ![]()
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Ehh, fake to obrazki a tu 4/5 to opowiadanie a 1/5 fake'i
![]() Krew niezbyt sprzyjająca i niema żadnych trudności ogólnie 3 minuty... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() 3 SS :/ Jeśli te rozdziały są takie krótkie to ocenie po 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Sorka ale leprzych efektów nie umiem robić bo jestem początkującym fake'owcem.
![]()
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Działoszyn
Imię: Raziel the soul reaverr
Profesja: Druid
Gildia: Dark Power Soliders
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: 15/21
Poziom mag.: 26
|
![]() Rozumiem , że jest to twój pierwszy fake.
Nawet nawet (mi tak mój pierwszy nie wyszedł ![]() Lecz mogłeś jeszcze troche popracować i dopiero go wstawić. No cóż daje ci 6/10. Powodzenia w robieniu następnych fake'ów , mam nadzieje ,że lepiej ci pójdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Nie jest zle jak na pierwszy fake, rob dalej bo sie ciekawie, potem ocenie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() Ok teraz ja skomentuje a więc tak:
1 gdzie sa imiona postaci??? 2 są różnie poustawiane zwłoki 3 gdzie jest życie postaci? 4 a moja ocena to 5/10 |
![]() |
![]() |