|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Uwaga! Odrazu uprzedzam ze fake zawiera od czasu do czasu mocne przeklenstwo. Wrazliwe osoby niech nie ogladaja tego fake'a poniewaz moga sie urazic czy co
![]() 1) Oddworld Odysee - Poniżej 2) Oddworld House - Strona 2 3) Oddworld Dreams - Strona 2 4) Oddworld Television - Strona 3 5) Oddworld Football - Strona 4 6) Familly 4 Life - Strona 4 Część Pierwsza: Oddworld Odysee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co napisano na papierze w liscie? Dowiecie sie juz w nastepnym odcinku... CDN...... Mam nadzieje ze sie spodobalo tym razem. Fri comants plax! ![]() FAQ moich kumpli: Pyt: Czemu te okna sa zamurowane? Odp: Nie sa. Maja takie brzydkie zaslonki. W koncu ten dom nie byl odwiedzany od lat. Pyt: Czemu tu tak przeklinaja? Odp: Gdybys byl przestraszony tez bys przeklinal ![]() Pyt: Dasz mi ten domek? ![]() Odp: Czemu nie. Mozesz go zamieszczac w swoich fake'ach ale musisz napisac na koncu fake'a "Domek by NCrash" lub "Podziekowania dla NCrasha za domek, Noraha za mino morderce etc.". Domek.bmp Pyt: Kiedy next czesc? Odp: Wtedy kiedy ja zrobie ![]() Czas podziekowan: __DARK_SVEN__ - za to ze kazales mi robic od zera. Norah ^^ - Za to ze zagoniles mnie do roboty. Baradax - jw. Cor Tibiarz - Za nowe potworki... Ludzie z tematu "Pomoc dla nowych fake'owców" - za tekstury! YAYUU - Za Fake Font Converter ![]()
![]() New York 1945 Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj. Postępy Prac Graphics - 85% Fake - nie da się określić Ostatnio edytowany przez NCrash - 24-11-2005 o 18:05. Powód: OMFG NOWA CZESC!!!!11111 :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Może być... Tylko za duża pustka.
![]() Poprawić odmaszerować.Czekam na dalsze części wtedy ocenię. @edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Norah ^^ - 14-10-2005 o 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne ale zcemu nikt niekomentuje mojego mino atacka roe jest 2 czesc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() myslalem ze nie wyslalo :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: W twojej kieszeni. Z Desertem Eagle :-). Postów:100
|
![]() Coś mi tu śmierdzi "Plagiat Company" bY Avager... hmm...
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No fakt, Avager mnie zmotywowal aby woogole robic fake'i. Podobne, czyzby Benio z CP? Heh
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Graficznie jest fajne...ale raz piszesz h u j (przez samo ,,h'') a nastepnie piszesz c h u j (przez ,,ch'') ...debilizm lekki ogolnie spoko
![]()
Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 14-10-2005 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Nawet fajnie... ... ... Tylko troszkę za dużo przekleństw... Widać że miałeś kontakt z dzisiejszą(Nie tą przywoitą
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Nawet niezle
![]() Tylko ten chodnik i domek tak sobie wyszedl, jesli chcesz troche porad to wal na gg ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() FAjne ale ja jak zwykle musze sie dossac.Pierwsze 4 obrazki niebezpiecznie pusto.Mogla to byc pustynia ale mniejsza.byly 4 ludzki szkilety a potem eb i orci skeletony .potem co sie z nimi stalo.i skad ta hydra aleogolnie spox.More plx!1!!!!!!!!!1111111111
aha zapomnialem skoro dawno nikt tam niew mieszkal to chleb by byl zzarty przez myszy czy cos albo nadgnity.A mleko w wiadrze....to powinienes zrobic na zielono(trutka) ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 14-10-2005 o 16:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ściagnełeś po Avager! Czego? Jakiś typ mówi, że ma advensa w door breaking... -.- , a to już było w Avagera faku tylko, że spoon fighting
A wogule lipne, bo zobaczyłeś, że się ludziom podoba, że przeklinają w faku Avagera wiec i ty specjalnie to zrobiłeś, bo też chcesz być słynny.... Jest bezsensowny potok wydarzeń (o nie beho...o ty w morde hydra!!...o Boże teleport!! Ale zajefajny domek może wejdziemy tylko niech ziomuś poprawi "door breaking".... Mi się nie podoba i daje jakieś 3\10
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Avager tego nie opantentowal pozatym przed avagerem byli inni ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Tylko ze zobacz ze Avager przez swoje Fejki zdobyl wiekla popularnosc. Lecz to nie przez CP (hehe to po szwedzku znaczy down :d) tylko przez HD i FOI. Oczywiscie CP tez, lecz wtedy juz byl popularny.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Część 2: Oddworld House
![]() Ale fajnie ja tez chce miec taki ladny domek tylko dla mnie ![]() Pewnego dnia.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mysle ze sie podoba! Czy bedzie im sie podobal telewizor? Dowiecie sie w dalszych czesciach ![]() CDN
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() przekleństwa...
Bez nich byłoby lepiej. Ale patent z TV mi się spodobał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() No fake dobry. Mi się nawet podoba... tylko troche dziwny taki, zalatuje mi troszke fabuła al'a CP :> (że gdzieś zabłądzili, lub coś się stało i coś motywuje ich by odkrywać dalej tą tajemnice
![]() - Czemu te ściany w rogach są takie dziwne....? -TV mogłeś zrobić w perspektywie tibijskiej :> (nawet bez rysowania, tylko zabawa przez 30 sekund w byle jakim programie graficznym... nawet paint ![]() Dobra, tyle starczy A ja przyokazji ogłosze (skorzystam z kamer ![]() Otóż iż coraz więcej leci filmów SF, a teraz nawet Raport Mniejszości (który oglądałem już w kinie 2 lata wcześniej, czy kiedy to tam leciało)... motywuje mnie jednak do kontynuacji Assault Team (Projekt al'a HD).. a z SoD to sie pomysli, coś nie cieszyło się popularnością (a przewidywałem przynajmniej 2 stronki commentów :/ ... ![]() Cy a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Obóz Anty-Noobowy
![]() |
![]() Powiem wprost... Śmieszne ze względu na bluzgi, najbardziej podoba mi się Benio, ponieważ ma najlepsze pomysły i najlepsze bluzgi. GJ. Czekamy na next część.
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() hahahaah
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czesc 3: Oddworld Dreams
UWAGA! Odrazu mowie ze sny Benia sa reprodukcja (moja) Central Park. Jest to czesc bodajze druga pod tytulem Surface. Benio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dyziol ![]() Zigzaf ![]() Mysle ze sie podobalo ![]() PS: Thx __DARK_SVEN__ za telewizor!