|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() lepiej byś zrobił jakbyś dał to do działu grafiki
![]() I NIE PISZ ZE TO "TWÓJ" ZESTAW BO: hmmm... grafiki średniawe ale: diamond helmet - crown helmet -.- diamond sword - podstawy u carlin sworda diamond shield - lepiej by bylo jakbys nie robil, podstawy od shield of honour'a runka- 2 sek. roboty poprostu powiedz szczerze, zabrakło "szablonu" od cipow na legi tak??? najpierw zrób cos własnego, bez szablonów itd., bo wyglada to tak... nieważne moja ocena pomysłu: nie ocenie bo to w jedną trzecią robota cipów, ocena zrobienia: (patrz powyżej) ale nie mówie ze mi sie nie podoba ![]() ![]() SKOŃCZYŁEM
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 07-03-2006 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() 1. Unholy shield (przerobiony)
2. Crown Helmet (przerobiony) - dzięki za poprawienie mojej pomyłki ![]() 3. Prosty do zrobienia paintowy miecz... 4. Ih albo jakaś inna runka (przerobiona) Nie jest to tragedia ale i nie wyczyn... Ostatnio edytowany przez Krizz - 07-03-2006 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() To nie jest fak'e !!!!!!!!!!!!!!1
To idzie do działu grafiki A tak to do tych sprzętów Beznadziejne !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale strasznie zerżnięte z już gotowych sprite'ów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() No troche ladniejsze od "Napalonego skeletona" xD ale lepiej zrob faka a nie jakies inne tam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: ...
Świat: Aldora
Poziom: 66
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
Tamten skeleton to się nie palił wogóle, on siedział na tym fire elementalu. Hue hue ![]() @Topic Nie chciałem tego komentować, ale się niemoge powstrzymać, fake jest w jednym słowie dziwaczny do tego mogłeś zmienić wygląd diamong sworda, diamond helma, diamond shielda bo to widać na 1 żut oka, ze przemalowane tylko i nic więcej jest też takie coś, np. Te forum to bóg a ty jesteś kuba, Jak kuba bogu tak bóg kubie, innymi słowy forum ci się odwdzięczy pięknym za nadobne ![]()