![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Yovx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 52
Skille: 15/22
Poziom mag.: 45
|
![]() Zroiliśmy szybką akcje we 2
![]() ![]() Szkoda że na końcu padł ![]() Lecz najlepsze jest to że Phy~ padł, Lider najwiekszej guidli na servie. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6341
Signed Yovx. ![]() Ostatnio edytowany przez Zbylek - 22-04-2009 o 22:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() wszystko pieknie ale troche znoobiles :/ bo nie mailes juz pz i sam go nabiles tak to bys uciekl an luziku ale piekna akcja w ogole to ile runek z niego polecialo?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
|
![]() no najs najs... troche znoobilliscie rzeczywiscie, mogles twoje ihy zamienic na jego uhy, a pozatym wtedy gdy nie miales pz mogles nie lac tego sorka w ankrahmuni bys na luzie spierniczyl reszcie. ale pozatym film spoko. a na koncu rzucilo sie na ciebie chyba z 9 ludzi, wiec za duzych szans nie miales
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
|
![]() @up
To nie Yovx(Zbylek) tylko Overcom Unmortal zlamił. @film Racja Overc~ jak już zaczoł lać tego kolesia to mogł go chociarz lać do końca... co on myślał, że im ucieknie? @Stefan Wichura~ To pierwszy temat z filmikiem w którym koleś niechwali się ze jest pierwszy i za to bardzo dziękuje ![]() Ostatnio edytowany przez Sethosh - 03-03-2006 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Film fajny, gratz fraga ![]() Ostatnio edytowany przez Rezidew - 03-03-2006 o 21:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Naprawde ladny filmik! GZ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() no zoownowali go
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Srani3 w banie, podniecacie sie JEDYNYM FRAGIEM jaki macie na tej wojnie, gdy Domnesticus ma 18? czy moze juz wiecej?
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
up fajny film |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Smool'Aron
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 37
Skille: 73/54
Poziom mag.: 14
|
![]() No spoko, ale jak tam wczesniej ktos mowil, ze mogles nie robic pz tylko do dp wbiec i mialbys spokoj. Mam jedno pytanie? Jak miales te boh to czemu nie zalozyles, a tak to prawdopodobnie ci wypadly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Pomylilo mi sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Yovx z kumpel odwaliłeś kawał dobrej roboty ze zabiles tego nooba...Bo on i jego gildia to pa jak nic wogole pvp jego=0 a wy jeszcze na bootach XD niemiał szans.
Popieram ze walczycie i sie nie poddajecie 3mac sie!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Putek nie został wyżucony, ale 3ma ze Szwedami tylko po to zeby sie na servie utrzymac.
Volerasi masz racje dobra robota. Btw bot mi sie zacioł i waliłem ręcznie ![]() Lord Dreathan nasza wojna zaczeła sie wczoraj. Wojna z Divonnum sie skończyła a moja guildia to "Hum" Wiec nie za bardzo roumiem twoją wypowiadz jeśli nie wiesz co sie dzieje. Smool Overcom nie założył bohów bo ja je miałem ![]() Overcom wzioł sds. Myśle że padł z jego winy =/ Wkońcu ja pz nie miałem po 2 min. dopiero jak przybiegli zrobili mi. Po dzisiejszej akcji o ~2.00 Phy ma bana, Phranella dead, i 3 innych od nich ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem co się dzieje, gdyż biorę udział w wojnie ;]. Dla mnie ta wasza śmieszna gildia Hum to nadal Divonnium.
Acha, btw gratz zaliczenia kolejnej gleby, widzę że jesteś retired, jaka szkoda ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
![]() |
![]() Lord Dreathan@
Dla mnie to ty jestes smieszny bo lizesz duspko tak jak połowa na xenerze... I co myslisz ze jestes dobry? jestes noob solo to kazdy z tej waszej nobowatej gildi (co 2/4 ma rredy) by padl od Yovx bo on przynajmniej w przeciwienstwie do "was" zna sie na pvp.....Przegrywa i pada poprostu dlatego ze zaduzo was jest "lizidupska" i weż wogule s*******aj na bambus bo mnie denerwujesz ![]() __________________________________________________ ________________ A no i Yovx jak cie ubili masz może jakiś filmik w jakich to okolicznosciach było?/Zrobisz nowego chara? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Hahaha, dobrze mowisz V~. Na wiekszosci servów tak jest, ze Polacy nie potrafia sie przeciwstawic Swe. Tylko nielicznych na to stac. To jest nowy serv i jak swe sie juz wybili to jasne, ze typy im "liza"...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() Bo polaczki to są takie Lizi dupska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lord Dreathan jesteś psem. Nie wiem czy ci to móiłem już w grze, jeśli nie to teraz to mówie.
Jak można tak robić =/ Przyłączyć sie do Swe bo chce sie utrzymac na serverze. I na koniec jeszcze *******i że Loyal till end. Pies nie Loyal. Volerasi, jak padam nie mam flmu żadnego, mam tylko z ostatniej akcji o 2.00 jak Ich tam 4 padło. New chara nie bede robił na tym serverze, myśle że nie ma to sensu żadnego, obecnie nie gram i czekam na next nowy server. ![]()
Signed Yovx. ![]() Ostatnio edytowany przez Zbylek - 04-03-2006 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yovx i pvp ? Buahahaah xD Ciekawe jak w tym samym momencie poleciały dwa sdki? Pvp? Nie. Bot. Poza tym może lubię rowy ? Wolę trzymać ze szwedami, którzy potrafią grać a nie z polakami, którzy się boją na open battle wyjść ;o
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
![]() |
![]() Lord Dreathan haha wiemy ze lubisz trzeymac z swe bo jestes noob i lizi dupsko idz minete im robic palancie . ..
N/C (mama cie chyba niechaca urodzila?) |
![]() |
![]() |