|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() Do tej pory powstaly:
<<czesc 1: wstep>> strona 1 (tu) <<czesc 2: Dwarfy>> strona 3 <<czesc 1: Wstep>> Ace Ice zyl zobie spokojnie na wsi i cieszyl sie zyciem... ![]() Jednak pewneko dnia osade najechali orkowie ![]() Przezyl tylko maly Ace Ice i biegl przed siebie w panice ![]() Nagle spotkal nieznajomego... ![]() Nieznajomy okazal sie byc elfem i zaprowadzil gdzies chlopca ![]() Nagle zdazylo sie cos dziwnego... ![]() ...i znalezli sie w osadzie elfow ![]() Elfy zgodzily sie wychowac chlopca... ![]() ...cwiczyly go w strzelaniu z luku i kuszy... ![]() ...oraz w broni rzucanej... ![]() ...a takze w ukrywaniu sie. ![]() Dowiedzial sie o probie ![]() Szczegoly podal mu krol elfow... ![]() ...ktory stworzyl teleport ![]() Znalazl sie w dziwnym miejscu ![]() Poszedl wiec korytarzem ![]() I spotkal jakas bestie ![]() Walka trwala ![]() Az zwyciezyl Ace Ice ![]() ![]() Za drzwiami byly elfy ![]() Krotka historyjka ![]() ![]() OMG... co tu sie stalo?!?! ![]() Comment plx jak chcecie moge robic dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Ace Ice - 17-02-2006 o 18:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Akim Drion
Profesja: Paladin
Gildia: Murder Death Kill
Świat: Fortera
Poziom: 32
Skille: 81/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Jak dla mnie wypas... wszystko ładnie i ogólnie... jedziesz jedziesz dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Pomijając tarcze Fake zajefajny!!!
Ostatnio żadko to mówie ale CZekam z wywieszonym ozorem na next part
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
|
![]() dla mnie miodzio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
|
![]() "Corka Wiesniakow" to mnie rozwalilo
![]() ale ogolnie to jest git fajne fake story |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Mnie to wygląda na OTS editor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Fake fajny(musiałem troszke poczekać żeby sie władowały)
Ale mam podejrzenie że to OTS,ale pewności nie mam. Efekty specjalne-0/10(żadnych efektów) Grafika-7/10(jeżeli OTS to 4/10) Fabuła-9/10 Razem-5.(3)/10(a jeżeli OTS to 4.(3)/10) Na przyszłość więcej efektów bo to obniża ocenę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @top Sven zabrał mi usta...;P EDIT: Może nie dokońca... Orkowie rozlali lawe w tym miescie elfów? Rozlali? Bo tam kałuża jest... Ostatnio edytowany przez Danuneko - 14-02-2006 o 11:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Jedzie mi OTS ale sie moge mylic...
Coz: Troche sie wszystko za szybko dzieje! Krol od razu dal sie przekonac zeby pozwolic mu zostac, a naprawde by musial duzo z nim rozmawiac, etc etc. Fajny efekt gdy te drzewo wciaga go i tego elfa. Lecz mogles go zrobic lepiej, nie wyszedl bosko. I gdy on sie ukrywa: mogles uzyc jakiegos nnego efektu ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Tak dobrego i fajnego Fake dawno nie widziałem.. Krótko i ciekawie. Czekam na kolejne części. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Yaaaawn... nie wiem czemu tak się tym fake'm podniecacie -,- co prawda jest to kawał solidnej roboty, ale nie aż takiej za***istej.
Grafika: 8/10 -Nie widzę żadnych błędów, kilka efektów specjalnych, które wypadają całkiem całkiem. Jednak nie są aż tak bajeranckie. Fabuła: 5/10 - Ile razy to może być: bohater został osierocony, został przez kogoś przygarnięty i szkoli się na wojownika aby zemścić się na tych którzy zabili jego rodzine/pomóc przybranym opiekunom. Mi też to trochę zajeżdza OTS'em. Ocena ogólna: 7/10 jeśli sam robiłeś 1/10 jeśli na OTS'ie
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() Taaaa... dla scislosci ten fake to NIE JEST OTS ani nic takiego robie wiekszosc ze spritow (no podloge to z jakiegos tematu na forum wzielem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Co do OTS to nadal mam watpliwosci... Co do efektow to Paint Shop Pro i Photoshop.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() ten początek troche mi pachnie z Gothica (moge sie myli)
@topic ladne ladnie powklejane ciekawa fabula 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Takiego fajnego fake dawno nie widziałem.
Ocena: Wykonanie: 9/10 jeśli ots to 3/10 ( też mi coś tak wygląda na ots editora) Fabuła: 7/10 o 1,5 oceny obniżyłeś sobie orcami ale i tak fajny fake. P.S. Daj więcej ras. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobre i to bardzo. Wszystko zrobine jest porządnie fabułą niezła. Rób dalej. Mogłeś tylko to drzewo magiczne zrobić takie zniszczone (to w królestwie elfów)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: tee.. chyba w tym.. no.. śmietniku
Imię: Sir Slime
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ruthless Order
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 71/63
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() PLZ rob next! Pierwszy fake który mnie wciągnał! pisz na gg kiedy dasz nową czśc! nr:3294775
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake bardzo fajny, ciekawy pomysł. Zainspirował mnie do napisania odpowidania. Mam nadzieje że mogłem sobie użyczyć pomysłu. Co do tarcz to mi się podobają. Jak chcesz zobaczyć jak napisałem opowieść zapraszam do działu twórczość, temat "Półelf Endir". Ocena ogólna: 7/10. Jeden z 7 fake'ów który mnie tak bardzo wciągnał.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Iława
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fajne rób dalej