|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() to mój pierwszy fake story
![]() dobra,koniec gadania czas na fake: Prolog 1.pewnego dnia przyszedl do kowala tomash'a wojownik z miasta ![]() 2.Dopiero teraz zauważyl ze wojownik zniknoł ; zobaczyl miecz ![]() 3.PObiegl tak szybko nie patrzoc pod nogi i pum ![]() ![]() 4. Szedl i szedl i doszedl do dziwnego budynku i byl tam jakis kolesi walczyl z dwarf guardem ![]() 5.Zaczeli rozmawiac(te napisy to moj błąd co byle na poprzednim i na tym[rozmowa nawet spora,niechcesz nie czytaj ;p]) ![]() 6.Poprowadzil Kowala Tomash'a dziwnym tunelem ![]() 7.Weszli do wielkiej sali a NoName pobiegl do przywodcy(imienia nie widac bo zabardzo go wysoko ustawilem) ![]() 8.Postanowil isc wedlug znaku do kwater mieszkalnych i znalazl wolne lozko ![]() 9.Poszedl spac ![]() ![]() Wiem ze gdzieniegdzie są błędy postaram w nastepnych czesciach poprawic NoName<--Zajete przez :Farmero Co do outlifow to wiem ze zle ale nie zabardzo wiem jak wygenerowac czy tam pokolorowac je zeby nie bylo jak na paincie tylko jak w rl tibi. Czesc pierwsza za ok 1tyg-2tyg Ostatnio edytowany przez Tomciu - 08-03-2006 o 15:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do fake'a: fabuła: 9.5/10 wykonanie: 8/10 pomysl: 9/10 średnia: hmmm... a masz te 9/10 ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Jak na pierwszy fake to naprawde ladne!
Rob dalej I jedno, niepisze sie Lul says:haha tylko Lul says: haha popraw to |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Felek Legolas
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 50+
Skille: 80+/63
Poziom mag.: 14
![]() ![]() |
![]() grafa: bardzo ładna, rozbudowane, duże i szczegołowe
10/10 pomysł: nie wiem narazie wygląda nawet ciekawie 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() ![]() U nowych ludzi ostatnio nie widziałem tak dobrego fake'u, ale... : Masz 10 pkt. Minusy: 1. XXX says: bla bla bla, 2. Wygląda na JPG 3. Fake powinien mieć dosyć dobry wstęp a nie odrazu siedzieć u kowala na herbatce ![]() Plusy: 1. Dość dobre wykonanie... (gdyby nie te JPG...) 10-3+1=8 pkt. ![]() @DOWN: Zapisuj w PNG... Ostatnio edytowany przez Krizz - 08-03-2006 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Podoba mi sie ale mam male zastrzerzenie. Na 5 obrazku jest identyczny tekst jak z czwartego ale tam gdzie jest ten tekst to goscia nie ma. No wiesz...
"Jak gosciu zabije tego guarda to zagadam do niego" czy jakos tak... Ogolnie to masz: 8,5/10 Niezle czekam na wiecej
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anharin
Profesja: Druid
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() To się nazywa twardy sen. Kamienie udeżyły tylko w połowę śpiących ludzi a wszyscy nadal śpią. Pozazdrościć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: W Krakowie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Davasarman
Profesja: Sorcerer
Świat: Grimera
Poziom: 9
Skille: 12/13
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nawet Fajne, ale poczekam na next parts.
A jeżeli bys potrzebowal imie, to mozesz zrobic postac "Badnashka von'Troygel" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Coś on taki tego nie teges.
Ocena: 6,9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Częstochowa
Imię: Lord Eddy of Harmonia
Profesja: Sorcerer
Gildia: Wiecznie obecne HR & RS !
Świat: Harmonia
Poziom: 48
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 54
|
![]() Łoooo tomasz tomasz dawaj dawaj ;DDDD Fake fajny jak bym cos umial to mogl byc Ci moze cos pomo a takto lipa ;D Daje ocene 8,5/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Wykonanie wręcz idealne.Widze ze poswieciles dużo czasu na robienie tego fake'a co ?? No chyba ze to ots map editor czy jak sie to tam pisze :>.
Gdybys dorzucil pare nowych grafik dałbym ci 10/10 ale daje 9/10 xD Pozdr0
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na emeryturze
Imię: Retired
Gildia: Not yet -.-"
Świat: Retiredula
Skille: 1337
![]() |
![]() Bardzo szczegolowo zrobiony, naprawde porzadnie wykonany, jak na pierwszy fake. Pare bledow, ktore przytoczyl Zyzol~. Niestety, ale fabula beznadziejna.
Fabula 1/10 Pomysl 4/10 Grafika 8/10 Ogolnie 4.33/10 Wykonanie dobre technicznie, ale najwazniejsza jest fabula. It means : Nie podoba mi sie. |
![]() |
![]() |