|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Hej mam zamiar wybrac sie knightem na gs.Taktyka full def i z hmm w niego.Powiedzcie mi prosze na jakim lvl i na jakich skillach ta taktyka okaze sie skuteczna.Jakie kombo zadac moze mi GS.Pozdro
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ehm gs ma troszke zycia i by ci troche hmm-ow poszlo wiec moim zdaniem bicie gs-a knightem z hmm-ow jest zdeka nieoplacalne chyba ze masz 10+ bp(nie na jednego gs-a na kilka) lepiej jakbys nabil dobre skille i lv jakis spoko equip i wtdey mozesz isc ale to lv okolo 50
(poprawcie mnie jesli sie myle) |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ja sie z Rankorem zgadzam, przecież GS ma bardzo duzo HP a ty jak przypuszczam masz ~4 mlvl więc waliłbyś tego GS'a po ~20 HP, więc zdecydowanie odradzam taką taktykę
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() 1)Do zwiania wymagany 20-25lvl, z lagami polecam 30-35.
2)Knight na 30lvlu i 4mlvlu bedzie walil po 35 z hmma..Czyli srednio pol bp hmmow na gska.Nie wiem czy to sie oplaca... 3)Skille : 70 shieldingu (tak podalem w poradniku dla knightow chyba ![]() ![]() 4)Kombo gsa : nie ma takiego chyba (poradnik dla knighta!), max hit z lapy ~200-250
#5 |
Buuuuu
|
![]() GS knightem z HMM sie bardziej oplaca niz z broni i UH, z broni lvl 60 knight przy skillach ~60 z 1 recznej praktycznie nie trafia, z 2 recznej pojdzie 4-16 UH, dla porownania ~6 run HMM i z 1 UH na uleczenie zniszczen zadanych przez poison.