|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Tak stałem i się zastanawiałem.Siedzi taki GS na PoHu,głodny jest i tylko czeka aż przyleci palek lvl30+ znacznie od niego szybszy i ubije z dala z boltków.Wszak potworom też się od życia coś należy więc postanowiłem pokazać newbiowatym pająkom jak efektywnie polować.
Mój pierwszy pająk,któremu wyjaśniam gdzie należy huntować ![]() W czasie drogi na niezle expowisko low levelów koło dwarven bridge GS wyczuł 19lvlowego rycka koło outlaw camp ![]() Poradził sobie z nim całkiem nieźle ![]() Tutaj już jesteśmy na expowisku.GS zabija kolejną ofiarę wyraźnie zadowolony z takiego huntu ![]() ![]() Następna... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wybrałem się po następnego GSa aby go wtajemniczyć w tajniki polowań,na pustyni spotkaliśmy dwójke low leveli.Oczywiście się z tego powodu ucieszyliśmy-w sczególności mój kumpel
![]() Trup drugiego kolesia leży trochę na lewo ![]() I znowu na naszym ulubionym expowisku ![]() Tutaj się bardzo wkurzyłem.Ide sobie z kolegą zapolować na dwarven bridge a tu nagle przychodzi zlurowany Xefar z Del'Toro i zabija biednego pająka!!Grrrr nie cierpie lurerów!!Powinno się ich wszystkich wybić!!! ![]() Następny pająk.... ![]() Zabił bardzo bogatego osobnika(wracał z desert questa widocznie bo zostawił mi 9,5k,protection amulet,magic light wand i life ringa plus bp of UH. ![]() A tutaj na zakończenie zdjęcie całego loota którego zdobyłem przy pomocy moich kumpli z PoHa: ![]() Comment plx,and feel free to insulting.Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() PO PROSTU C O N G R A T U L A T I O N S...
Naprawdę jestem pod wrażeniem. ![]() ![]() Wogóle jeszcze te komentarze... ROTFL. Tylko niestety zaraz się za ciebie nasi userzy ostro wezmą - "jesteś n00bem!!", "nienawidze takich jak ty!". ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() ale z ciebie gostek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie będę beształ, bo komentarze mi się podobały 8) , tylko coś słaby loot jak na takie hunt ...
![]()
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() rox
![]() ![]() Btw: Ale chamsko mial ten kolo z desert questem... Nie oddales mu? Evul jestes ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() HeHe super SS tesz kiedyś tak spróbuje
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() HahAHHAHAHahahHAHAHahahHAHAHAH!!!
Nie no, ty to jestes the best!!! Rob jak najwiecej takich akcji!!! Imponujesz mi troche tym ze nie boisz sie podawac namiarow na siebie... Cytuj:
![]() |
#10 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() NIE NO SS'Y ZAJEBISTE OBY WIECEJ TAKICH, A LOOCIK NAWET FAJNY SAM BYM TAKI CHIAL
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() naprawde rozbawles mnie wspaniala zabawa ale nie chcial bym być newbiem zabijanym przez gsa
![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Super padłem tam zhakowaną postacią kumpla
![]() Dawid-niszczyciel looknijcie Super more plx bo wtedy na poh nie musze latać ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() fajne sski tez musze sprubowac z tym gsem
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() HAHAHA musze to samo zrobić 4 gości co z d-quest wracają
![]() ![]()
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() Nie popaieram tego typu dzialania ale co tam poprostu nie chodze do Venore pzez takich ludzi ale wiem co ich do tego popycha niesamowita zabawa!! Wiec ja tez nie cvhce byc gorszy i na poczatek to luruje sobie mino gguardy pod brame thais dla fun
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() DOOOOOOBreeeee foty zbierales loota bo tych gosciach co padali ??
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak sobie chodze miedzy kazo a thais to czesto widze takie akcje. Niekiedy nawet se staje i patrze jak low lvle gina. Ale chyba pierwszy raz lurowales gs'a bo jeszcze nigdy cie nie widzialem w tym fachu.
![]() Btw. Jak cos to wystap z tej gildii bo tylko ja oczerniasz. ![]()
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Ja to mam farta. Właśnie między którymś GS przenosiłem się z carlin do venore.
I dla newbie!!! Te screeny to najlepszy dowud, żebyście nie chodzili na desert questa na 20 lv. najlepiej chodzić na 25 +. bo inaczej możecie stracić nagrode.