|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ok więc tak pytanko jak w temacie do pan a mianowicie co was popchneło do grania w tibię koleanka/kolega kuzyn czy co???
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() tak samo co Ciebie popchneło. Przecierz Kobieta to normalny człowiek taki sam jak Ty ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
|
![]() @up
no tak, ale ja np znam wiecej mezczyzn(?) ktorzy graja w tibie. Dziewczyn to takich malo jest, chociaz kojarza co to tibia xD
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Nie będę ukrywać, że grając w Tibię mam niezle korzyści. Mam powazanie wśród niektórych "terrorystów" w mojej szkole, którzy także maja słabosc do grania w Tibię.
Do grania w Tibię, zachecili mnie koledzy. W mojej szkole znam tylko 2 pozostałe dziewczyny, ktore graja w Tibię ( Hail Ala ). No, ale ogólnie lubię Tibię i to jest najważniejszy powód mojego grania w ta grę. Miłego Dnia.