|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jakie Macie Swoje Strony www?
Podajcie Linki Do Swoich Stron Www ![]() Okażcie Swe Dzieła ![]() ![]() Jednym Słowem, Napishcie Coś O Swoich Stronach ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() www.emil-32.republika.pl
Wiem wiem trudno to nazwac stroną. Jak narazie wiem o niej tylko ja bo uczyłem sie robić strony i to mi wyszło. ![]() TU PS; To forum podane tam na stronie nie jest moje tylko lubiłem na nim pisać i zrobiłem tam reklame. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() http://dejvo.prv.pl
Całość zrobiłem sam, język html of course... tyle, że po co te pytanie? W jakim języku? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() www.doom2.ath.cx
Początkowo całość była w HTML + niewielki JavaScript Potem przepisałem na PHP, z tym że to PHP tylko służy do ładowania stronki i zastępuje HTML'owe ramki. Nie korzystałem z szablonu. Popatrzyłem jak wyglądają inne strony i skompilowałem to w jedno.
![]() |
![]() |
#5 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja strony nie mam ale mam bloga www.blood.blog.pl Niechce mi sie go robic czasem co napisze ale tak w kit.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Ja nie mam swojej strony www
![]() kiedys robilem ale szybko mi sie to znudzilo Jesli chcesz fajna strone o robieniu stron www to polecam: www.kurshtml.boo.pl