|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dobra, za pozwoleniem NCrasha, używam jego pomysłu
![]() Robie to z powodu odpoczynku od SA (Space Army). Jest to łatwe więc mogę robić nawet 3 odcinki dziennie (jak bym robił non-stop ![]() Na początek tylko 7 fotek ... (troche mało atrakcyjne, ale takie mini wprowadzenie jest, później się rozkręci ![]() Spis Treści CZĘŚĆ 1 (tutaj :> ) CZĘŚĆ 2 CZEŚĆ 3: First Steps 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) *dzieli = dzieło ![]() 6) ![]() 7) ![]() Pewnie dziś zrobie 2nd part. Ostatnio edytowany przez Avager - 02-01-2006 o 20:17. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Yow. (nie wiem jak to sie pisze bo zielony jestem
![]() Swietnie wykonane ![]() ![]() I tak chaos ktory byl na poczatku roxuje ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Dania Stone
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
|
![]() oO. Oo. o.O. O.o Jeden z lepszych na tym forum!!!
Daje Ci 11/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() 1 zdjęcie rox ;]
Troche denne stają sie te tematy... Ale lepsze niż kolejny lipny fake o orcach/cycach. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() ale jednak to już 3 fake "jak powstała tibia"
![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() A już chciałem się wścieć, że znowu nie dokończyłeś fake'a
![]() Fajne ![]() tylko ciągle używasz tego samego efektu ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Bo on najłatwiejszy ![]() A na wybuch typowy... nie chce mi sie marnować tych 20-30 minut :> . |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Moze i duzo razy poruszany temat ale ładnie zrobione, czekam na nastepny odcinek
![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Twoje fake'i mają denną fabułę, ale wykonanie to zasługuje na brawa.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Gdzie ty widzisz denna fabule w jego fejkach? X Topic: Wiesz co mysle o twoich fejkach ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wstęp jest jak z Disciples II
![]() Ale super wykonanie zdjęć, widać, że sporo się namęczyłeś. Wielkie GZ! |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Humans Doom - powiedz mi co sie zdarzy? Fall of Issuri - powiedz mi co sie zdarzy? Central Park - powiedz mi co sie zdarzy? Space Army - powiedz mi co sie zdarzy? New World - powiedz mi co sie zdarzy? NIE WIESZ I NIE BEDZIESZ NIGDY WIEDZIAL, mam 1000 pomysłów na fabułe w każdej sekundzie, więc mi nie gadaj że to co robie jest łatwe do przemyślenia (może ci sie tak wydawac, jeśli początek robie według stałego szablonu ... potem zagmetwując akcje... przekonasz się w New World... to nie jest sztywny fake... będzie miał domieszke CP ). |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale podobno bylo wiadomo co sie zdazy, wiec mow? JEstem ciekaw... Ps. Avager, poprawka. Powiedz mi co sie MIALO zdazyc =)
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. wiem, że jeśli zdradziłem co ja myślałem, to historia tego fake'a potoczy się pewnie inaczej, ale nvm. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Moge cie zapewnic ze tak nie bedzie... Avager ma lepsze pomysly od ''jest super duper hiper mega bohater, przychodzi 1000 orkow, bohater ich rozwala, potem przchodzi jeszcze wiecej orkow, bohater sie uha i ich tez rozwala potem przychodzi smok ktorego bohater tez rozwala''... Wiez mi, Avager ma zawsze najlepsze pomysly na tym forum... wiem to z wlasnego doswiadczenia. EDIT: Nadal nie powiedziales co sie mialo stac w HD, FOI, CP, SOD...
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Avager, litości, ile jeszcze?
Ja wiem, że twoje faki sa hiper-kiper, miód-malina, ale.. żadnego jeszcze nie dokończyłeś.I wybacz, ale obawiam się, że żadnego nie dokończysz. :/ Przerost formy nad treścią. Fabuła wszystkich jest faktycznie dość oklepana. Odpoczynek od Space Army? Lol. Zrobiłeś jeden odcinek jak na razie. Cóż. Twoja sprawa.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |