|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() MAPA POLITYCZNA FORUM.TIBIA.PL
Nio dobra, tak wiec...hmmm. Zrobilem mapke do takiego mini mojego projektu... Przedstawia ona Forum Tibia.pl jako kontynent, a zarazem jedno wielkie ksiestwo podzielone na prowincje, w ktorych znajduje sie od 0 do paru wiekszych miast (nie sa ujete male miesciny).. Projekt ten oczywiscie dotyczy fake... Dobra... do rzeczy, kazda Ksiestwo to jeden dzial na forum (typu inne, OWION, itp). do rzeczy... link do mapy >>>Duzego rozmiaru jest...wiec kliknij w TU<<< LEGENDA (Opis jakie ksiestwo to co - od gory na dol), nie chce mi sie pisac co dana kraina zawiera w sobie... ![]() Mercania - "Hunted - gazetka Tibijska" News Land - "Niusy" Pordenia - "Poradniki" Richrre - "Kupno Premium Account przez tibia.pl " Lotria - "Konkursy" Rulegrak - "FAQ i zasady" Questikona - "Sondy" Otheria - "Inne" Infori - "Wydarzenia ze światów" Allianca - "Gildie" Mageri - "Magia" Tradium - "Handel" Beasterium - "Potwory" Scienfestia - "Updates" Armorian - "Broń i przedmioty" Fortigani - "Zdjęcia" Movik - "Filmy" Illusio - "Fake'i" Noberimon - "Tajemnice Rookgaardu" Vocatio - "Profesje" Majoral - "Mainland" Rolpla - "RPG" Twori - "Twórczość" Artinskol - "Grafiki" OWION - "O wszystkim i o niczym " Foria - "tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp." Może mapa nie jest trudna do zrobienia...ale troche czasu zajeła ![]() Pozdro ![]() EDIT: Miasta w księstwach są wymyślone przezemnie, czasem mają nawiązanie do roli księstwa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager - 14-03-2006 o 17:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Nie nooooo pikne ;D
ocena : 10/10 ;P zawsze uwazałam ze twoje prace sa nie do pobicia ;D W czym robiles taki "efekt mapy"?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Jak dla mnie to slabe, nieczytelna czcionka ahh i ta tekstura.. matko AA to juz nie ma:/
+ za pomysl.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
![]() Wiesz... czcionka moze byc (chodzilo mi o taka oddajaca klimat - ale mi to klimat ;P - Tibii ... cos al'a sredniowiecze), aa ... heh, wiesz, nie wiem czy po 2h robienia tego by Ci sie chcialo aa jeszcze wstawiac (wiem... kilka sekund roboty, ale o tym sie zapomina, i tak to ma byc tylko pomoc do fake'a... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager - 14-03-2006 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Nic szczególnego. ;f Nie narobiłeś się za bardzo.
Btw, czyżbyś zaczynał kolejnego fake'a? :S Może skończ w końcu któryś z poprzednich ;p
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Nie wiem po co to;p,ale wykonane ciekawie
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aval ,najwiecej roboty było przy rysowaniu terytorium i potem innych mniejszych pierdołach = ~2 godziny
![]() ![]() EDIT: Tak, o tibi.pl... ![]() Ostatnio edytowany przez Avager - 14-03-2006 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż, wszystkie twoje prace były jak dotąd bardzo dobre, ale jest jakaś nieszczególna. Niepodoba mi się ale + za bardzo oryginalny pomysł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Bo robilem tylko to by przetestowac jak to by wygladalo ;D ... Teraz robie wersje bardziej szczegolowa itp (mozna ja zobaczyc ..chociaz jej kawalek) w fake'u "Forumia" . |
![]() |
![]() |