|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() A więc zaczynam fake od PROLOGA, ale musze powiedzieć kto się czym zajmował:
1.Grafika-Portaknus Minusbus-farmer 2.Reszta-Ja xD Acha i jeszcze: Krakres jest magiem który osiedlił się w pięknym miejscu o nazwie Idrii. Na rozkaz króla ma coś tam do zrobienia. A reszty dowiecie się za fake'a. ![]() 1.No więc poznajcie Krakres'a, w domu ma syf: ![]() 2.Tutaj widzicie jak Krakres się budzi, ma nawet piżame ![]() ![]() 3.Coś na pobutke...oraz kuchnia gotowa O_o: ![]() 4.Nijaka wiadomość dla Krakresa: ![]() PROSZE USUNĄĆ 2 TEMAT TEN ZOSTAWIĆ!!
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. Ostatnio edytowany przez Alchander - 22-03-2006 o 16:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() fajnie nam to wyszło alchander, a tak na marginesie to to mój pierwszy fake xD
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 22-03-2006 o 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Rob dalej (ale sie rozpisalem O.o)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Przemcio
Ale się rozpisałeś, mogłes napisać super mega fajerancki fake. Eeee to fajerancji to miało byc Barjerancki.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() heh nawet fajny
ALE NIGDY NIENUMERUJ WYPOWSIEDZI !!! i niezasłaniaj napisami postaci dales 2 tematy ![]() daje ci 5/10
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 1) Efekty swietlne = wyszlo by owiele lepiej jak by ich tam nie bylo ! (-1 pkt)
2) Numerowane teksty ! (-2 pkt !) 3) wlasne grafiki (uhm..to sa ladowki ? Wiesz... one najgorzej wygladaja... kilka kolorow... nawet nie maja cienioawania tylko proste jedno kolorowe warstwy chociaz ten zlew jedynie przyzwoicie wyglada ) +1 pkt / - 1 pkt - za slabe cieniowanie ... 4) Postacie zasloniete przez tekst (- 1 pkt) 5) Jakos pustawo i za duzo tych lodowke ?? (- 1 pkt za otoczenie i monotonie... kolorowe lodowki, no thx, nie uznaje tego) 4/10 za wykonanie FAbuly nie oceniam bo nienawidze czytac numerowanego tekstu !!!! wiec... wiesz ![]() pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() eh, ja robiłem tylko białą lodówke, reszte robił alchander, a w pierwszym obrazku za bardzo nieprzejzroczystego layera zrobiłem, a ten ludek nie mój, Alchandera! to on jest newbie w pixelarcie, nie ja!
Ale ty Avager zawsze masz racje ^.-
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 22-03-2006 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Ja nie mowie o ludku.. Ja mowie glownie o efektcie swiatla... ktore tutaj wypadlo...no sorka, fatalnie. Za ciemno... swiatlo sie nie konczy NAGLE w jednym momecie... ono stopniowo sie zmniejsza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja mówie o ludku co trzyma napis "Prolog"
avager wez mi wyslij na PW taki mały poradniczek na temat PSP 7 efests... ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Zapewniam cie, nie wysle ci ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() avager jak zwykle sie ze mno zgadza
![]() ![]() ![]() tylko zaniżył troszke ocene ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Łask<<Zadupie
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Fake nawet nawet ale jak wspomniali inni nigdy nie numeruj wypowiedzi!!!
Pozatym fajnie jest..... tylko tekst zaslania postaci... a tak apropo właźcie na mój fake story!! "Przygody Pana Franka" O i bym zapomniał ocena 6/10 na zachęte |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Serio niemam talentu do fake już z tym kończe :/ Jak nie chcecie.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie kończ. Lud chce więcej! Lud chce więcej! Lud chce więcej!
A tak o fake to good tylko krzywo troche podłoga |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: NIsko FTW..
Stan: Na emeryturze
Imię: Fusek Knight
Gildia: .[]/
Świat: Harmonia
Poziom: 57
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha...ale się uśmiałem.
1.To jest prolog. 2.To nie musi być śmieszne. 3.To jest dopiero początek. 4.Na złość będe kontynuować fake!
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Łask<<Zadupie
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() i DOBRZE ROBISZ!! Kontynuuj... zawsze początki śa trudne
![]() ![]() |