|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: K-g
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lendri
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 61
Poziom mag.: 52
|
![]() Yoo, ziomek od infy w naszej szkole dal nam temat do napisania referatu
na temat "Fenomen Gry Tibia" chciałbym abyscie pisali tutaj jakies wlasne opinie ;] madre postaram sie wykorzystac z mojej pracy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie? <limicik kochany>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dla mnie fenomen Tibii polega na tym, że mimo iż nie daje nam to żadnych wymiernych korzyści, to siedzimy przed kompem godzinami by uczynić naszą postać lepszą. Poza tym, ma prosty system, który ułatwia granie. Tibia również umożliwia poznanie wielu ciekawych ludzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jeśli tibia to fenomen i piszesz o nim referat to co można by napisać o "fenomenie" WoW
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rastaman Toxic
Profesja: Knight
Gildia: Justice Force Academy
Świat: Keltera
Poziom: 23+
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wielu ludzi... którzy grają w tibie mają jakieś kompleksy! W normalnym świecie są np. odtrąceni przez społeczeństwo i chociaż w grze chcą być "kimś"! Tibia im to umożliwia!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() @up mów za siebie komleksy hehe no coś ty. Fenomen Tibi jest grywalność chęć bycia leprzym od innych to coś co ciągnie nas przed kompa, niektórych kasa "dorabiają" sobie na tej grze tworzą chara wbijają ze 40 lvl i sprzedają za parę złotych. To jest czar wszystkich gier online. Ja osobiście gram w Tibie bo mam słabego kompa i nic leprzego mi nie pójdzie a chciałbym spróbować w Lineqe II (tak się to pisze chyba) ale słąby net + słaby komp mi na to nie pozwalają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Imię: Hubi knajcik
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Ulepszanie postaci
Wywyższenie się od innych Zabijanie Prosta obsługa Grafa mogłaby być trochę lepsza.. Podoba mi się widok z góry |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Urokiem tej gry jest prostota, małe wymagania i jak już nadmieniłem, możliwość pogaduszek z graczami z całego świata o ile pozwalaja na to umiejętności lingwistyczne.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 26-03-2006 o 16:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: K-g
Imię: Lendri
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 61
Poziom mag.: 52
|
![]() ;] To przecież bylo pewne ze wiekszośc z was nie wie co znaczy słowo fenomen.
![]() Kazde słowo to ,lol, omg, ale debil etc. Modek sie wypowiedział dobrze bo wie co to słowo znaczy ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Liwinech of Juleria
Gildia: Ancient Explorers
Świat: Juleria
Poziom: 32
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Tibia jest fajnom grom szczegulnie dla ludzi kturzy lubiom RPG i som prawdziwimi maniakami poniewasz maniak niepatrzy na grafe i muwi że gra jest głupia po prostu napisz gosiciowi ze gra jest zaj*****a . a jak mu to niewystarczy to pisz o zabawie w udoskonalanie postaci zdobywanie nowyh poziomuw i znajomosici na całym siwiecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |