Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-04-2006, 16:49   #1
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: From The Darkest Past

Stan: Aktywny gracz
Imię: *******
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nvm
Świat: Berylia
Poziom: 52
Skille: *
Poziom mag.: 50
Pergamin Potrzebujemy ludzi na Berylię

Namawiam was bardzo na zaczęcie na berylii,ponieważ ze wzgledu na małą ilość graczy(max 450+-) expienie jest cięzkie nudne i denerwujące.Aktualnie jest spokój,juz jest praktycznie po wojnie,więc mozecie spokojnie zacząć grać.Jeśli sie zdecydujecie zacząc na berylii życzę powodzenia i wysokich lvli

Long live the man!To god- quick death!(your god is dead now...)
Satyr jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-04-2006, 17:55   #2
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Zaluzmy jestes w stanie zagwarantowac "nam" nowym graczom jakies eq typu p set albo brass legi i scale armor i jakiegos shilda itp. czy napisales tego posta by powiedziec ze potrzeba wiecej graczy bo nie ma kto eq kupowac od was ...
Dregar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2006, 18:47   #3
Sir Azazel
Użytkownik Forum

Sir Azazel's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Toruń

Adres Jabbera do Sir Azazel
Domyślny

Bucik, wiele osób nie patrzy nawet na wojny, ale po prostu woli iść na nowe serwery
Sir Azazel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2006, 21:02   #4
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satyr
Namawiam was bardzo na zaczęcie na berylii,ponieważ ze wzgledu na małą ilość graczy(max 450+-) expienie jest cięzkie nudne i denerwujące.Aktualnie jest spokój,juz jest praktycznie po wojnie,więc mozecie spokojnie zacząć grać.Jeśli sie zdecydujecie zacząc na berylii życzę powodzenia i wysokich lvli
Tak ale jakbys wspomiał o wielki PA wsród gildi ktore są przezwas protektorowane to by było spox. Bo wy osobiscie aż tak PA nierobicie ale odwas też pare osob robi-.- a ci z innych gildi np. Sancium i Matadrox jakos tak to się pisze to szpanują ludzmi odwas i takie PA robia ze ja juz nie będe grał chyba pozdro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-04-2006, 17:03   #5
Okres Zawijaka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 04 2006

Domyślny

eeee je gram na Beryli... niedawno wbilem na maine w koncu i jeszcze troche noob ze mnie ;P ale coz gram gram i mi 5 % do 9 lvl zostalo to zawsze sie znajdzie jakis lol co mnie dednie....... i tak 5 razy pod zad i od nowa lvl musialem nabijac az wkoncu przez 4 godz nabijalem nabijalem i 9 lvl a co do tematu (wogle to sorry za offtop ale to top o beryli nie?? to co ja przepraszam) hmm no wbijajcie jak chcecie mi tam sie gra ok LOL pozdro
Okres Zawijaka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-04-2006, 17:18   #6
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

@Sir Butori:
Od razu widać że nie znasz dobrze Excaila i nie wiesz do czego on obecnie dąrzy.. i w sumie to dobrze.
Co do tego że obecnie nie ma wojny - ja powiem tyle ile niektórzy mogą się domyślać i tyle ile moge powiedzieć...
Wojna na Berylii zaskoczy Was, tych którzy twierdzą że nastał spokój, zaskoczy gdy będziecie zupełnie nie przygotowani.. nvm.

@Gold'Ciaper:
Hah, narzekasz.. nie takie znowu wielkie...
Zresztą - jak sie jest nie inteligentnym, nie towarzyskim i wogóle nie kontaktowym to sie nie ma co dziwić że się ma hunty..
Odnośnie Sancium - jak długo gram na tym świecie jeszcze nie zauważyłem żeby się do kogoś za coś uczepili..

@Topic: Nowej populacjii na Berylii stanowczo N-I-E.
A jak ktoś jest masochistą i kocha mordo-grę to niech idzie na Inferne lepiej...
Gallar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania