|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Witam! W tym temacie bede starał sie co tydzien dokladac nowe pekowanie z valori. Milego ogladania!!!
Co gadac to sie oglada a nie opowiada, pkowanie brs http://rapidshare.de/files/15886289/hehe.rec.html Coment plz ;] Kolejne pkowanie niestety po 2 fragach przerwane przez mame ;/ poniewaz odbywalo sie w nocy. Chcielismy uwalic br co mnie bili ale not online. Chialbym poinformowac wszystkich ze niby trwa 0min (tak jest napisane a jest okolo 25+) i prosze wylaczyc jak bedziemy koło dywanu, poniewarz matka sie wkurzyla i mi restnela kompa. SRRY ZA TO ![]() http://rapidshare.de/files/16466348/loll.rec.html Next pking. Ogladac do końca bo warto!!! (chyba najlepszy filmik) http://rapidshare.de/files/16809869/hiho.rec.html
,,l,, Ostatnio edytowany przez Michael Jackson - 30-03-2006 o 21:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Film może być hehe. Troche z***aliście z tym bibloxia jakos tak. Jeden ***
![]() Nie ma to jak mieć znajomości, najpierw cię wszyscy leją, a potem spieprzają hehe ![]() Następnym razem idę z wami ciulu hehe i uwalimy tych kolesi co cię lali. Pozdro dla tych ciot Fenxa i Sky masterssa buraki hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
|
![]() sie usmialem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Ale banda
![]() gz4U ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Shin Croner
Profesja: Druid
Gildia: Mens Of Black
Świat: Aldora
Poziom: 27
Skille: ^_^
Poziom mag.: 31
|
![]() Fajny filmik.
Teraz nakręcie 2 jak zabijacie tych kolesi co cie wtedy gonili.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gdansk-oliwa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Czekoladowy Baron
Świat: patrz na postać
![]() |
![]() ja tu se oglądam a tu fala żółtych czaszek
![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! ___________________________________ Ładowanie reszty cebuli do wora ![]() use the magic power of "Szukaj'' ![]() [CHAR]Czekoladowy Baron[/CHAR] my char ![]() Serv:Celesta mlv:34 lvl:31 Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Sux. Mało fragów (1 chyba xD oglądałem to niezbyt dokładnie) i 0 lootu. Jedyne co mi się podobało, to wasze rozmowy; "ktoś musi deadnac", "masz jeszcze pk?" xDDD pwnz. No i nawet śmieszne było, jak im uciekłeś. Ale samo pkowanie wam nie wyszło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
![]() |