|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Hello all
Mam pacca od niedawna i nie wiem na czym expic na daramie mozecie mi pomuc jestem Master sorcere Lvl 31 M lvl 49 wszystkie czary dla facc i pacc 8) staff/Equip:c-armor c-legs v-shiled b-sword crus helmet p-ammy noi l-botsy ;p Ale nie wiem na czym tam huncic .. sam ze tak powiem kapnolem sie gdzie sa minosy (wszyskie ich odmiany) roty <retwormy> skorpiony i waspy moge prosic dokladne dane na temat potworów i miejsca ich spotykania Mile widziana mapka =) Thx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() 4 dziury z rotami (rozrzucone po calej wyspie).
Mino piramid z minosami na poludniowo-wschodniej czesci wyspy. Gorka z gsem na zachodzie wyspy. Vampiry + necro + duchy + ds + stalkery na poludniowo-zachodniej czesci. @Down : oka.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() NIE dawajacie mapek....
na tibia.gery ktos popelnil ten blad dal mapke pewnego miejsca i odrau zaroilo sie od n00bow..... chce gosc poszukac expowisk niech chodzi i szuka ja odkrywalem expowiska z kumplami i sam a na jego lv nie powinno byc wiekszego problemu zeby przejsc darashie jeszcze jak posiada inva |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() ok to ja lece na vampy i necro mam naszcescie duzo runek oraz stelt ring nie powinno byc problemów
![]() thx za informacje moim zdaniem temat zamkniety wiem co chialem wiedziec z góry thx Nekromanta twoje informacje sa mi badzo pomocne a ty Barts masz w sumie racje nie chail zbym ze jakies n00by wdymywaly mi sie na respa tylko mam nadzieje ze nie wpadne do dszury z 8 vampami lub czys takim xD bye bye |
![]() |
![]() |