|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wywiad przeprowadzałem ja, nie został skompiowany z innej supported fansite ;>
Mam nadzieje, że się Wam spodoba Ja: Elo, znalazłbyś chwile na udzielenie krótkiego wywiadu dla Tibia.pl? Adric: Hello Adric: Pewnie ![]() Ja: Ok, w takim razie zaczynajmy Ja: Na początek powiedz coś o sobie Ja: Jak się nazywasz? Adric: Adric, hehe Ja: Gdzie mieszkasz? Adric: W Tibi, czy w rlu? Ja: Tu i tu Adric: W porządku Adric: Mieszkam niedaleko Regensburga (Niemcy) Adric: Tibia – przeważnie Venore lub Edron Ja: Ile masz lat? Adric: 17, za niedługo 18 Ja: Kiedy zacząłeś grać w Tibie? Adric: Czerwiec ’02 Ja: Jak wiemy Antica jest bardzo stara, i znajduje się na niej wiele rarów niedostępnych teraz w grze, posiadasz któryś z nich? Adric: Tak, mam „Rare” Set, brakuje tylko Great Shielda ![]() Ja: „Rare” znaczy? Adric: Sov, hots, e plate, mm, boh/sbs Adric: Aaa, i g legi Ja: Jak zdobyłeś Golden Helmet? Adric: Kupiłem ;P Ja: Mógłbyś zdradzić za ile? ;> Adric: około 1,9 kk Adric: Mógłbym zdobyć też D legi, ale to zwyczajna strata kasy Ja: Co najbardziej denerwuje Cię w Tibi? Gdybyś mógł, co byś zmienił? Adric: Power Abusing, hackowanie i wszystkie te rzeczy Adric: Niektóre osoby, ale nie będę tu wymieniał ;P Ja: Osiągnąłeś już bardzo dużo w grze; 174 lvl oraz skille 100/96, jaki jest Twój następny cel? Adric: Chciałbym sprawić, żeby Antharas (gildia, której jestem obecnie liderem) była uważana za Gildię ze stylem, honorem i dobrym zachowaniem Adric: To wszystko co chciałbym teraz osiągnąć Ja: Powiedziałeś, że denerwują Cię niektóre osoby; uczestniczysz teraz w jakiejś wojnie, lub może uczestniczyłeś w przeszłości? Adric: Tak, denerwuje mnie zachowanie niektórych, Adric: Ale nigdy nie uczestniczyłem w żadnej wojnie Ja: Co chciałbyś ujrzeć w następnych Update’ach? Adric: hmm, nowe outfity byłyby mile widziane Adric: nowe potwory, eq, więcej nowych questów Ja: Jako knight uważasz, że ważniejsze są skille czy lvl? Adric: Oczywiście level Adric: Skille nie mają znaczenia podczas pvp, pomagają tylko odrobinę przy pvm Ja: Gdzie najchętniej expisz? Adric: Venore Dragon Lair ;p Ja: Na Antice jest wiele high lvli, ciężko jest znaleźć tu jakieś wolne expowisko? Adric: O tak Adric: Czasem trzeba szukać nawet 2 godziny, aby znaleźć jakieś fajne wolne Ja: Uważasz, że dobrą decyzją było wybranie Antici jako świata na którym grasz? Adric: Zawsze czułem się dumny, grając tutaj Ja: Blokowałeś już Orshabaala? Adric: Nie, niestety nie pojawił się jeszcze na Antice ![]() Ja: Jak będzie okazja, spróbujesz tego dokonac? Adric: Z pewnością ![]() Ja: Jakiej rady udzieliłbyś początkującym knightom? Adric: Jeśli mam być uczciwy, lepiej zaczynać jako sorc Adric: Jest tani i cholernie szybko się expi Ja: Ale potrzebuje blokerów, dużej ilości run, nie sądzisz, że knight jest bardziej niezależny? Adric: Nie potrzebujesz blokerów i run Adric: Mana fluidy, exori vis i expisz na tombach Ja: ![]() Ja: Na koniec, chciałbyś coś powiedzieć graczom? Adric: Chciałbym, żeby grali w pokoju, swoim własnym stylem Ja: Dzięki za wywiad, powodzenia na przyszłośc, mam nadzieję, że Tibia dalej będzie sprawiała Ci tyle satysfakcji, ile sprawia teraz ![]() Adric: Zawsze, dzięki ![]() Ostatnio edytowany przez Mazuri - 13-04-2006 o 20:45. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Fajny ale troche krótki
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Faktycznie troche krotki ale w sumie moze byc. 3-/5 Standardowe pytania, ale przejzysty i czytelny.
![]()
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 13-04-2006 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cortez Blackheart
Profesja: Royal Paladin