|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() No to moj kumpel jest strasznym noobem thiefem hackerem i ogolnei to jest straszny anrtygracz w tibii. No wiec w zwiazku z tym chcialem(chociaz to moj dobry kumpel z real) aby inni gracze sie nie nabierali na jego wybryki. Hackuje pelno postaci, kupuje postacie, dzieli sie kontem, sprzedaje postacie, kradnie w grze i robi to co kazdy noob zawsze robi. I mam takie pytania:
1. Jak to zglosic do counsellora ctrl+r? no bo zapewne mi nie odpowia ale jezeli tak to jak mam z nim porozmawiac bo tam sie nie da w tym okienkiu pozniej nic napisac. 2.Mam ze 4-5 ss`ow jak rozmawia z roznymi ludzmi nalprzyklad o handlu kontem czy hackowaniu postaci, ale niestety onb rozmawia po polsku, i czy te ss`y mam do tego CS`a wyslac? bo on ich przeciez nie zrozumie. 3. Czy w ogole CS mnie nie oleje i w ogole czy zainteresuje sie ta sprawa? 4. Off-topic: Tu takie pytani edo bardzo doswiadczonych graczy (jezeli moglbym prosic to prosilbym o odpowiedz bartsa bo on jak mowil gremlin blokowal demony, i widac ze na tibii to on sie zna...) Czy demony sa szybkie i jezeli demon by nas zaslonil to w jaka jego czesc ciala celowac zeby sie uhnac? (ja nie mam zamiaru polowadc na demony ale ciekawi mnie to). Nie chcialem zakaldac nowego tematu z tym demonem dlatego pytam tutaj. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Witam,
Hmm..sprawa jest trudna.Musisz zastać GM-ma online na swoim serverze.Raz mi się udało, dałem CTRL+R, poczekałem i mi odpisał GM.1-wsze zapytał się w czym problem,2-gie co złego ktoś robi i poprosił o link do screena z udowodnieniem winy.3-cie ładnie podziękował i zamknął rozmowę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Bo chodzi mi tez o to ze te ss`y sa w jezyku polskim oczywiscie, no i co z tego ze ja do nich podam link jak ten GM nie mowi ani nie rozumie po polsku wiec nie przetlumaczy sobie tego i nic nie zrobi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() re: Top
Jesli masz jakies dowony (to ze masz SS z jak sobie cos tam gada to nie dowod) to napisz w okienku ktore ci sie pojawi po wcisnieciu CTRL + R i czekaj cierpliwie na odpowiedz... lapiej najpierw sprawdzic na tibia.com czy na twoim serverze jest jakis conslor/GM. Sprawdzic mozesz tu http://www.tibia.com/community/?subtopic=gamemaster albo tu http://www.tibia.com/community/?subtopic=counsellor Napisz od razu co chcesz powiedziec bo requesty w stylu hello, I got problem itp ignoruja. Przykladowy text w ktory mozesz wyslac: "(imie) is (i tu wymieniasz co robi)" Pamietaj ze kradziez itemow w tibia nie jest nielegalna sama z siebie. W tym okienku bedziesz mogl pisac jesli ktos odbierze twoj request. re: UHowanie sie na demonie. Jak sam powiedziales narazie nie bedziesz blokowal demona, wiec po co sie tym martwisz? (zanim dojdziesz do demonow bedziesz walczyl z wieloma potworami przy ktorych rozgryziesz jak sie UHowac jak cie potwor zaslania).