![]() |
#1 |
Guest
|
![]() A więc tak , prosił bym kogoś , aby podmienił piki w pliku tibia.spr i wyglad zwyklego tibijskiego pala bez pacca wygląd jak royal palladin (ten z katanką).Ja sam probowalem to zrobic ale jak pakuje tibie.spr to mi wyskakuje blad i musze reset kompa :/. Prosze o szybką pomoc
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Ja już kiedyś to robiłem... podmieniłem ... ale niestety, byl błąd. Grafiki (teksturki itp. ) po pewnym czasie (z 1-5 minut gry) zaczeły wariować... np. Woda zmieniła mi się na trawe :/ (koloru fioletowego :/ ) i tym podobne. wydaje mi się że jest to spowodowane błędem w tibia spr którą miałem... (ściągałem 5 razy i ciągle to samo :/ ) . Jak byś miał linka do NAJNOWSZEJ tibia spr editor to zarzuć plz to ci podmienie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() heh ... ja zrobiłem ale niestety..... to nie zmienia wyglądu pala tylko tego chudzielca co się buja... jak chcesz to ci wyśle na e maila plik .spr albo same obrazki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tak ... A nie lepiej jest zrobić odrazu wszystkie postacie ??? bo na palla to mi raczej pasuje ten z ...szelkami ??? a na knighta ten z mieczem u pasa. A na lumpa (ten chudy któremu koszula lata jak chodzi..) to ten grubasek ;D Sir Baron plx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Felix the Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Hunters
Świat: Samera
|
![]() Ja to zrobiłem... ale już nie mam bo Tibia wykasowałem.......... KONIEC Z TIBIĄ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() [email protected]
przeslijcie plz , tak chodzi o tego z włosami ala songo aha , i a tibia sprite editor (1.3) działa do nowej tibi ![]() Ostatnio edytowany przez Gokufan - 17-12-2004 o 21:05. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() bo teraz nie mam czasu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() dzis to robilem dla Bill'a
z forum.tibia.xx.pl more http://forum.tibia.org.pl/viewtopic.php?p=90573#90573 bo forum tibi.xx.pl niedziala mozna pobrac stad http://members.lycos.co.uk/xxxlo/Tibia***** Ostatnio edytowany przez Bikstopa Reaktywacja - 20-01-2005 o 15:09. Powód: tibia.xx.pl padla :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
a może wiesz czy przypadkiem nie psuje sie grafa po 5 sekundach użytkowania ??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Mi sie cos wali,ale kolesie robia sie biali cali.
![]() ![]() ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up:
Jesli chodzi ci o tego "mod"-a co Bikstopa Reaktywacja zamieścił tu... to powiem że działa BARDZO dobrze :/ ... jak ja coś daje do SPR to jak napisałeś... grafika idzie sie pulkać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() przeskanowalem pliczek panda platinum i ad-aware , nic niewykrył
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Tak jest grafa Bikstopy Reaktywacja jst wspaniała. Używam jej od 3 dni
![]() jestem zadowolony ze mam tego qmpla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() o fuck!
to co dal bikstopa naprawde dziala thx |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
![]() |
![]() jupi to dziala ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
![]() |
![]() Wielkie THX! Działa jak powinno i akurat moja ulubiona postać jest z szabelką
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() MAM prosbe czy ktos mogłby zrobic taki plik .spr zeby fire sword wygladał jak magic long sword,crown armor jak great shield,plate legsy jak dragon scale legsy,i plate armor jak magic plate,i na końcu crown helmet jak hmm czekajcie sprawdze..... jak helmet of the acients ten z krzształem.Sam prubowałem to zrobic ale niestety nie widzialem potem legsów i arma i mogłem zobaczyć tylko nazwe mojej postaci<innych tez>.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() A mi wyskakuje takie coś ![]() Może ktoś wie co z tym zrobić?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
![]() |
![]() Ściągnij od Bikstopy?Ponieważ od Avagera był na tibie 7.3 i gdy jego spr wrzuciłem widziałem to samo ;-) a nawet gorzej ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Imię: Lolek Holly
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ziomale z chinskiej dzielnicy
Świat: Aurea
Poziom: 121
Skille: 27/27
Poziom mag.: 68
|
![]() Ej mi jakis blad wyskakuje wezcie to wwalcie na jakis inny server plzzzz bo to fajne musi byc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |