|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zhakowali mi postać, prawdopodobnie jestem bez EQ, ale haker nie rookuje mojej postaci a nawet nią nie PK-uje.
I tu pojawia sie pytanie : Nie mam hasła ,mam Account number, nie mam hasła do maila a haker zmienił przypomnienie. Ale mam za to rec keya tylko nie wiem jak za jego pomoca mam zmienić maila żeby zrobić nowe hasło. Bo jak daje account lost i tam daje nick i zaznaczam ze moje konto zostało zhakowane a nastepnie, że nie mam dostepu do maila to tam jest napisane po angielsku (W skrócie), że jezeli nie mam dostepu do tych rzeczy to juz raczej nie ma szans odzyskac konta. Czy tak jest normalnie? Dlaczego nie ma nigdzie opcji zeby rec keya wpisać? Czy może chodzi o to, ze musi sie na moim koncie dokonac ustawienie tych moich danych personalnych i jak to sie zrobi to dopiero wtedy rec keya moge uzywac? Czy jakoś inaczej sie new maila robi?? Pomóżcie prosze! Jeżeli ten temat juz był to przepraszam, ale jeżeli nie to poprosze o pomoc ![]() Z góri dziękuje! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ile czasu minęło od spersonalizowania Twojego konta?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ale jeszcze nie zostalo spersonaliowane, jak ostatnio bylem na moim koncie to byl napis "You have 3 days to change it" coś w tym stylu. Czyli mysle ze gdzies jutro/pojutrze bedzie spersonalizowane.
|
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() To jutro/pojutrze spróbuj zmienić maila przy pomocy rk. W sumie to będzie i tak odzyskanie konta na tydzień czy dwa, bo jeśli hacker użyje mózgu to zmieni dane w personalizacji na siebie i wyśle swój paszport z prośbą o zmianę rk. A wtedy nie masz już żadnej możliwości na odzyskanie konta.
Jak już wejdziesz na swoje konto i zobaczysz, że dane są wpisane na kogoś innego to proponuję eq (jeśli będzie) komuś wysłać, postać zrookować i zmieniać jak najczęściej płeć aby jak najmniejsza ilość dni pacc została. W ten sposób nie dasz przynajmniej hackerowi możliwości gry na zrobionej przez Ciebie postaci. ;]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 06-04-2006 o 18:12. |
![]() |
![]() |