|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() HM... raczej nie. chyba nie. prawdopodobnie nie. na pewno nie.
Jestem na NIE. Dlaczego? .GIF (to boli) [obsługuje 256 kolorów, zapisuj w png] rozmiar. za duzeeee. krzywa a do tego STARA trawa
The Bazus Hope: Megadawka! ponad 50 obrazków! Komentowac! Zupełnie nowy fake! Kompania Traci! Komentujcie! Przygody Maga Klev'esh-a - humorystyczny fake paskowy! Kooment! Wstaw mi notke! To nic cie nie kosztuje! ![]() Ostatnio edytowany przez Sir zajacc smialy - 05-06-2006 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Mam pytanko.
Jak zmniejszyć obrazek bo jak chce zhostować w *png to mi się wyświetla że za duże... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chodzi o to, e jest za duzy rozmiar. zmniejsz obrazek. wejdz do painta i jak masz ten obrazke klikasz "obraz"-->"atrybuty"-->"rozmiar" i tam ustawiasz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Thx Zając dzaraz zeedytuje tamte zdjęcia. ;p
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Wydaje mi się, że Exroi nie wypali z wykrzyknikiem na końcu...
Jeee, strae grafiki... Prócz tego nie mam nic do zarzucenia. Zapowiada się ciekawie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Następna część trochę krótka
![]() Jutro będzie ciąg dalszy Comment please! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C.D.N plx comment! Ostatnio edytowany przez (*)-->BeŁeSzEk<--(*) - 05-06-2006 o 18:42. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ciągle kijowa jakośc :/ zapisuj w PNG!!!
fabuła niezła, rokręca sie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Najśmiezniejsze:
Polska vs Reszta Świata <rotfl> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polska by w całości zdechła już w pierwszej rundzie xD Fabuła nie jest taka zła... Ale "super hero" (?).. W trójkę orsha ubiją? :|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() krzywa trawa krzywy ogień krzywe to "exori" błeeeee
4/10 Ostatnio edytowany przez MiXer - 07-06-2006 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 95+
Skille: 10/22
Poziom mag.: 63
|
![]() Piowiem tak, nie wiem czy to po PRL-u nam to zostało, że zawsze reszta świata jest przeciwko nam.
@UP Dlaczego 3 Polacy nie mieliby dać rady? Tzn. jasne nie 3 ale nie musimy od razu mówć, że co polskie to złe. Uważam, że sama fabuła jest niezła ale za duże obrazki są, i nie przyożyłeś się w robieniu tego feka, wszystko sprawia wrarzenie, że jest niedokończone. Ta poświata wokół ognia jest najlepsza ![]() (tak dla niekumatych, światło to też promieniowanie nie tylko te, które jest w Czarnobylu)
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 95+
Skille: 10/22
Poziom mag.: 63
|
![]() Powiem tak, nie wiem czy to po PRL-u nam to zostało, że zawsze reszta świata jest przeciwko nam.
@UP Dlaczego 3 Polacy nie mieliby dać rady? Tzn. jasne nie 3 ale nie musimy od razu mówć, że co polskie to złe. Uważam, że sama fabuła jest niezła ale za duże obrazki są, i nie przyożyłeś się w robieniu tego feka, wszystko sprawia wrarzenie, że jest niedokończone. Ta poświata wokół ognia jest najlepsza ![]() (tak dla niekumatych, światło to też promieniowanie nie tylko te, które jest w Czarnobylu)
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Fabuła słaba. Jak zawsze wojna i trzej superherosi musza zdobyc super artefakt który pomoze im pokonac wrogow blablabla. Skoro oni we 3 Orsha zabiją no to ta wroga gildie razem z qmplami tez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Duże obrazki, na których mało się dzieje.
Trzej superhero (z całej armii wysłał tylko trzech ;P) po artefakt, którego broni superpotwór. Zabijają potwora i uratują świat! Oryginalne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Tylko fabuła, która jakoś się toczy cie ratuje, reszta jest nie za dobra. Ocena 6/10