|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym troche poexpic na orc land, nie chodzi mi o fortece ale o bliskie okolice na peryferiach i nie nastawiam sięna hunt tylko chcem zobaczyć jak tam jest. Jestem druidem na 19lvl ( ale poszedłbym jak jużna 20 lvl) 31mlvl ( też podtrenuje) skille: 19/21
eq: steel helmet, blue robe, dragon hammer, p-legs, leather boots, dwarven shield( zamierzem kupić c-helm i guardion shield przed pójściem). Runy to bym brał bp UH, bp SD, okolo 2-3 bp GFB. Myślałem że w trudnej sytuacji puszcze niewidzialność ale niektóre orki bedąmnie widziać. Mam też zamiar iść z ekipą. I prosze doradźcie z kim mam iść na jakich lvl, skille i czy ja nie padne Z góry dziękuje!!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() hmmm blocker powinien miec przynajmniej 30 lv dobrze jest isc jeszcze z paroma kumplami i radze expic na zewnatrz..
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Właśnie wróciłem z orc landu. Byłem ja - knight 32 lvl skille 68/67, i kumpel sork 28,a w trakcie bicia 29 lvl mlvl 41 i było całkiem fajnie. Byliśmy w środku tylko na bramie nie było nic bo ktoś właśnie wychodził, ale potem biliśmy wszystko i nawet troche po podziemiach połaziliśmy
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oczywiscie, ze masz szanse sobie poradzic
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki za odpowiedzi.
kumpel mówił mi że jak mnie 2 zerki napadną to im nie zwieje, ale przecież nie musze uciekać. Hmmm poH nie wiem czy se poradzie nie znam go dobrze i ptrzebuje chyba też blokera jak myślicie??? |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() PoH jest baaardzo nieprzewidywalne. Nie znając terenu uciekając np przed gsem możesz trafić na leadery, zbłąkane elf scouty( które w trakcie walki z mocnym potworem potrafią być cholernie wkurzające) smoki, ghoule demon skeletony a na końcu wpaść do dziury z gsami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Zamiast 1 bp lub 2 bp gfb wez sobie hmm ktore sie przydadza na lidera a jak dopadna ciebie 2-3 zerki to utana vid ale przy bramie bodajze jest 1 lider zerk i w cholere warrioro i spearmanow(ale to juz za).
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() bez blokera tez bedzie dobrze szlo tylko wes wiecej hmmi sd i nie miej laguw
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() Na twoim lvl radze isc z blokerem bo np.zerk szybko cię dogoni
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() a z jakim summonkiem opłaca się iść?
O ile jakimśopłaca się iść, jaki jest najlepszy? Mam już 20lvl |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() ja poszlam do orc land na 12 levelu z kumplem i zabil mnie orc berserker ale trudno trzeba zyc dalej. Ale poszlam drugi raz i sobie poradzilam. Aha zapomnilam dodac ze mialam knighta.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Ja uważam ze 19 lvl to troche malutko ...
Lidery widza niewidzialnych ...biegaja i strzelaja ,sa dosc silne ...tak samo shaman {tez chyba widzi} i tez potrafi walnac ![]() niemuwiac ze przebiegl z dolu orcland na sama gure uciekajac ![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Orki sa silne, wredne i zlosliwe;p.Teoretycznie na zewnatrz fortecy moga nizsze levele sobie poexpic, tyle ze jak biegne do of na exp to ciagle jakies trupy nizszych leveli leza.Nie polecam ponizej 25 levelu, jzu na 1 posterunku mozna wyciagnac kopyta(chyba ze ktos chce zuzywac mase runow, tylko pytanie po co?)
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Co wy mowicie o obrzezach orc fortest jakby niewiadomo co to bylo?! Ja bylem tak z ekipa:
Pall 19 lvl- ja (dawne czasy, nie pamietam skilli) Druid 17 lvl- zadnych specjalnysh runek 1 SD, 1 E- bomb i HMMki Knight 20 lvl- (tez nie pamietam skilli) I wyzynalismy wszystko! Bloker sobie radzil nawet z 3 zerkami na raz (zostal wtedy na red hp), niestety lagi byly i druid padl, a gdy juz wychodzilismy mielismy niezwykle pechowy zbieg okolicznosci bo ja mialem mega laga, a blokerowi prad wysiadl :/ i zdechlismy, ale zrobilismy tam 10k expa wciagu 1 godz. @topic Gdybys wzial blokera i jakiegos palla to bys mial szanse, na solo bez time ringa nie masz szans. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
kolejny ciekawy twoj komentarz. ------------------------------------------- dorzuce sie do tematu. czy ja (knight 30lvl 70/70 + 2 pallkow 20lvl 55/xx) mamy szanse przed forteca? bo w srodku to na bramie moze byc ciezko wiec raczej nie bedziemy probowac. Glownie o lidera mi chodzi. Czy sam knightem go pokonam? i ile uhow zejdzie?
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() Sam zginiesz mnie się zdaje zrób sobie 27lvl i z monkami wtedy masz 10kexpa w godzine albo i więcej a jeśli już bardzi chcesz iść weź blokera ze skilami 65/65 albo palka:-)
|
![]() |