![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Funny Pirates
Świat: Refugia
Poziom: 45
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam!
Dzisiaj zauważyłem coś dziwnego. W poradniku (dot. Treningu) było napisane, że bez tarczy nie można ćwiczyć shieldingu. Było tam równiez napisane, że "chmurki" to są odbicia z tarczy. Ja chodze z WARHAMMEREM, a dzisiaj widze...CHMURKI ![]() Tak właśnie i nawet skill mi podskoczył o 1% w shieldingu. Niewiem czy wy też tak macie, ale troszkę to dziwne. Wiem że większość pewnie nie uwierzy, ale przypatrzcie się swoim postaciom... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: wawa
Stan: Zbanowany
Świat: zanera
Poziom: 51
![]() |
![]() LoL to w tym poradniku jest zle napisane -.-"
te sloneczka to sa odbicia chmurki to chybienia tona tyle ![]()
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Chmurki - tarcza Słoneczka - uderzenie na zbroje Chodząc z War Hammerem choć nie masz tarczy to i tak widzisz chmurki. Można to sobie wyobrazić tak, że np. zblokowałeś uderzenie War Hammerem jak tarczą. Tak więc z 2 handed shielding równierz rośnie, ale wolniej niż z tarczą.
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Sami eksperci -.-
Chmurka = cios zablokowany/ nietrafiony iskry = cios niezablokowany, pochloniety przez armor. uzywanie dwurecznej broni pozwala zablokowac niektore ataki, ale shielding przy tym nie rosnie. EOT