|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Od wczoraj na Xerenie rozpoczela sie nowa woja Castigators Vs Domnesticus.
Dwie najsilniejsze gildie na Xerenie skrzyzuja miecze w walce o wladze nad naszym swiatem. Ciekawe kto wygra ![]() Obecnie wynik wynosi 6:2 Fragi Castigators: Airand:Apr 01 2006,16:21:04 CET Killed at Level 44 by Redeox and by Sulev Jokery of spades:Apr 01 2006, 16:23:53 CET Killed at Level32 by Wako Malice and by Lukh Eltod Lex Grym: Apr 01 2006, 16:23:57 CET Killed at Level 37 by Degarn and by Sulev Xagroz: Apr 01 2006, 16:21:29 CET Killed at Level 57 by Redeox and by Zeona Elon Milus: Mar 31 2006, 19:52:15 CET Killed at Level 56 by Lavius and by Degarn Yovx: Apr 01 2006, 16:21:37 CET Killed at Level 51 by Lukh Eltod Fragi Domnesticus: Noodee: Apr 01 2006, 13:34:41 CET Killed at Level 45 by Zwid Elite Slox: Apr 01 2006, 01:36:14 CET Killed at Level 49 by Mac'Donkan Castigators narazie wygrywa, ale kto wie jak potoczy sie walka. Cya in tibia ![]() Ostatnio edytowany przez Tigo'Avalord - 01-04-2006 o 22:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() War started at 31.03.2006 19:43:03, when Phy Praefectus officialy declared war upon Castigators
musisz odliczyc kilka fragow bo licza sie tylko te po wypowiedzeniu wojny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Kolejny temat rozpoczety przez oobe nie majaca zielonego pojecia co sie naprawde dzieje.Thallur nie byl czlonkiem naszej gildi kiedy sie zaczela , co prawda Domn huncil go ale to nie mialo nic wspolnego z nasza gildia.Wojna wybuchla z powodu coraz czestszego abusowania naszych ...a glownym powodem byl Arnoo 50ms ktory zaczol podrabiac screeny zeby sie pozbyc od nas z gildi Erisus ...de facto nasz najlepszy obronca przed PA Domn~ wiec chcieli sie pozbyc niewygodnej osoby .I to by bylo mniej wiecej tak . Dziwie sie tylko ze niektorzy ludzie z NS dolaczaja do Domn ... skoro byli przez nich hunceni i musieli placic niezle haracze ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Mylic sie to zecz ludzka, a jedyna osobe ktora znam i jest rozeznana w spawie tej wojny jest Thallur, i to wlasnie jego sie pytalem jak sie ta wojna rozpoczela. Podal mi powod, ze Domnesticus go huntowali. Za pomylke przepraszam ![]() Ps. Widocznie on takze nieznal wszystkich powodow ![]() Ps.2 Niepotrzebne wymazalem i chyba juz wszystko powinno byc dobrze ![]() Ostatnio edytowany przez Tigo'Avalord - 01-04-2006 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Korun Dore i Mordi'mer Il padli przed wypowiedzeniem wojny więc "fragi" na nich się nie liczą.
Over and Out~
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Frag to frag, co z tego czy zabity ma 30 czy 130 lvl? Jest w gildii więc jest w wojnie. Jeśli padnie, to frag się liczy.
PS. Jest jakiś film z wojny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowe fragi Castigators
Demus Nautilus Apr 02 2006, 00:24:06 CET Killed at Level 59 by Thallur and by Chrissy Elvenhorn Ablaze Sorcerer Apr 02 2006, 00:31:31 CET Killed at Level 49 by Kiiro and by Vedal Rephiel Goliath The Painmaster Apr 02 2006, 00:30:05 CET Killed at Level 35 by Acamas Mort and by Gladast Mac'Donkan Apr 02 2006, 03:50:22 CET Killed at Level 47 by Kiiro Nowe fragi Domnesticus Xerenan Apr 01 2006, 22:36:28 CET Killed at Level 41 by Xazez and by Erale Sir Vaider Apr 02 2006, 00:18:12 CET Killed at Level 40 by Jefus Erisus Apr 02 2006, 00:31:42 CET Killed at Level 55 by Claudian and by Fabien Falliatan Apr 02 2006, 00:32:02 CET Killed at Level 36 by Phy Praefectus [player]Wako Malice[/player] Apr 02 2006, 01:54:01 CET Killed at Level 44 by Fabien and by Ablaze
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Mam nadzieje, ze Domnesticus wygra. W przeciwnym wypadku sytuacja na xerenie bedzie jeszcze gorsza dla niektorych, tylko jeszcze o tym nie wiedza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ciekawie sie zapowiada, Filmik Plix (pomyslec ze gdyby nie ban to bym tam gral
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Domnesticus
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Wojna jak wojna, szkoda, ze bede musial walczyc przeciwko osobom, które cenilem i uwazalem za najlepszych znajomych. Teraz wiem, ze nie mozna ufac nkomu oprócz tych, z którymi sie naprawde dlugo gra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() @dzg
mozna powiedziec ze to sa zlote slowa....sam wiem cos o tym.... ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry stary ale Twoja fraglista jest bardzo slaba i jak ktos chce naprawde znac stan fragow to zapraszam do tego tematu:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1178537 Sytuacja w wojnie zmienia sie w kazdym dniem, jak na razie prowadzimy 12-10 (czy jak kto woli 11-10, nie liczac fraga na tym calym Noodee, ktory powinien byc zaliczony skoro mial ich wojenny outfit i zaraz po deadzie dolaczyl do Castigators, jak padal to chyba mial juz invite). Walka jest dosyc wyrownana, wczoraj chcielismy open batlle mimo ze bylo nas o jakies 5 osob online mniej, niestety Castigators woleli sie chowac na mostach i innych miejscach gdzie mogli nam walic combo z sd. Widac massrecruiting jaki zrobili nie za bardzo im sie przydaje, maja 73 czlonkow, nas jest 55, a mimo to walka jest wyrownana. Zapowiada sie dluga wojna. Ostatnio edytowany przez kruliczek - 02-04-2006 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Dokladnie, lvle sie duzo nie licza, liczy sie pvp, a tego ludzion w domnesticus nie brakuje. Pewnie zaraz powiesz ze jak ich zabijaliscie to padali latwo. Widzialem film i braliscie ich z zaskoczenia. Ostatnio edytowany przez Vrael - 02-04-2006 o 18:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Coz wojna jest wojna a ataki z zaskoczenia sa czescia tego...Co do pa to aktualnie Domn najwiecej PA robil ...nie wmowisz mi ze bylo inaczej bo to Domn jest u wladzy...A co do pa z naszej strony to nikt sie na nasza gildie nie skarzyl dopiero jak sie wojna zaczela , zaczely sie posty pisane przez noob chary i kumpli domn ...Propaganda tez jest czescia wojny...I rozumiem tez ze kazdy stoi za swoimi znajomymi tak jak ty za Kryptonem~~ Mam tylko nadzieje ze obejdzie sie bez niepotrzebnych wyzwisk etc...
Ostatnio edytowany przez Reod - 02-04-2006 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() oO
wojna wojna pora sie wziasc za exp ![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vrael
Ten film ktory pewnie widziales (smieci Mordi~, Korun Dore i Vanerous) to byly fragi jeszcze sprzed wojny. Chamsko to zrobili z tym Ablaze~ no ale coz, to tylko gra, widac nie liczy sie tu zaden honor itp. Szkoda bohow, ale jak pech to pech. Iyphon i Ato'mico wywołali wojne, szkoda ze reszta Castigators na to poszli, jeszcze sobie wzieli innych PA do gildii. Sam widzialem na noobcharze (szpiegowalem temple poh ![]() ![]() Z Castigators odeszly juz 4 osoby, mimo to i tak jest ich 73 -.- Warto jeszcze napomknac ze dalismy czas na wyjscie z ich gildii kazdym kto chcial w ciagu doby. Oni nie dali takiego czasu naszym czlonkom (i tak by nikt nie odszedl ![]() @Bacik go go PGer ![]() |
![]() |
![]() |