![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() Witajcie,wpadlem na pomysl stworzenia gry o tematyce harry potter.Nie mam tutaj na mysli zwyklej gry viaa.Wpadlem na pomysl zrobienia cos wstylu pbf,Chodzi mi oto ze zalozmy zbierzemy 4 nauczycieli i np jeden nauczyciel zaklec zada jako prace domowa jakies zadanie(no niewiem np.napisac co sieniepodoba w zakleciu jakistam)i caly dom bedzie musial wyslac na emaila tego nauczyciela to zadanie.Np era sie skonczy gdy ktorys z graczy odkryje jakoas tajemnice wymyslanal wspolnie przez nauczycieli.Zadanie beda wystawiane na forum i jak ktos nie zrobic to dostaje szlaban.I na forum np informacje beda takie jak ze jakis nauczyciel wzywa jakiegos tam gracza i daje mu zadanie np sledzenia kogos i ten ktos bedzie musial uzyskac jakas informacje od kogos.To bedzie cos wstylu pbf lecz tak jak pisze wyzej troche inaczej bedzie wygladala rozgrywka.Wiec tak jakby ktos byl chetny to pisac na gg 9775391 i trzeba bedzie wybrac nauczycieli,poprzydzielac do domow uczniow i uzgodnic caly system z graczami zeby gralo sie jak najlepiej !!tak jak mowie pisze na gg !
mam jeszcze wiele propozycji np.dam zadanie komus zeby udawal ze zostal opanowany przez Lorda Vordemortla i jak ktorys z uczniow wytropi tego kto zostal opanowyany jego punktow otrzyma 20 punktow.Albo beda uzadzane pojedynki itd. Nabrawde bedzie sie fajnie gralo!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Tak zes to napisal ze niewiadomo o co ci chodzi
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Ja wiem o co, ale...
Weź jeszcze kogoś z rodziny jako niezależną tiarę przydziału. Dasz mu listę zasraną listą dziwnych słów i każesz przy każdym napisać liczbę od 1 do 4. Lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sword Fighter
Profesja: Knight
Świat: Danera
![]() |
![]() JA moge byc jako nauczyciel
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Jest już wiele gier o tematyce hogwartu. Poszukaj sobie.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @mlodyjagla
Mógłbys pisać wyraźnie, po polsku, a nie na 'odpierdol sie!!11'. Już po twoim nicku widać, że jesteś bardzo inteligentny... Co do 'gry'... Po co to komu? Kup sobie Harry'ego Pottera, poczytaj książkę, lub pobaw się w niego... Dziecko. |
![]() |
![]() |