|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Co dodalibyscie/zmienilibyscie/skasowalibyscie na forum tibia.pl? Prosimy o opinie, latwiej budowac forum, kiedy wie sie czego chca jego uzytkownicy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Wedlug Mnie nalezalo zmienic ten kalkurator skilow ,poniewaz mam bledy z magia [przeliczania] lub czyms!Dodalbym Taka ,liste ludzie wszytkich na forum byly by ksywy kogos ,swiat w ktorym gra i zdjecie potwora ktorego najlepszego zabil .
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Ogólnie to szate graficzną by trzeba zmienić i szybkie kasowanie przygłupawych tematow i postow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja chciałbym aby zniesiono zakaz rozmów o questach. Wiem, że ktoś musiał się napracować żeby odkryć quest, ale można by wielu osobom oszczędzić tej żmudnej i często nieefektywnej pracy. Zakaz jedynie niezancznie utrudnia zdobywanie informacji o questach, ponieważ większość użytkowników jest życzliwa i podaje questy na priv. , więc znosząc zakaz można by ułatwić początkującym użytkownikom odkrywanie tej świetnej gry jaką jest Tibia.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A ja proponuje zrobic cos takiego, zeby posty z dzialu O wszystkim i o niczym nie liczyly sie do sumy postow, bo potem sie okazuje, ze ktos ma 200 postow, z czego 150 w tymze dziale, zupelnie nie zwiazanych z Tibia (nie mam tu oczywiscie nikogo konkretnego na mysli)
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
2. Skoro latwo zdobyc te informacje, a zakaz tylko NIEZNACZNIE je utrudnia to w czym widzisz problem? @marred: A co za roznica, ile kto ma postow? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() 1.Jeżeli chcesz sam okrywać questy, to nie musiałbyś (gdyby zniesiono zakaz)otwierać tematów z nimi związanych. Jakie to proste
![]() Zakaz nieznacznie utrudnia zdobywanie informacji o questach, ale to zawsze jakieś utrudnienie.
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() Co do zniesienia rozmów o questach: mailnij do CIP-ów żeby znieśli zakaz i bedzie po sprawie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() @ Starkey
Zapomnij, quest spoiling będzie zakazany do końca tego forum.
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Topic: Ja bym chchiał zrobić dział FanWorks ... lub pl: Kącik Fana/Prace Fanów ... bo naprawdę zroibłbym wiele tibijskich ejszcze motywów ale nie wiem gdzie to dawać... a ludzie spojrzą i.... oceniają tematy ze zdjeciami itp. byłby taki dział wszytko by było na swoim miejscu... większe pole do popisu... i odkrycie może młodych talentów graficznych etc. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Dział RPG w założeniu miał dotyczyć RPGowej części Tibii, czyli opowiadanka, artworki itp, szczególnie związane z Tibią. Jak widać, nie do końca się to udało, no ale cóż.
Zastanawiam się jednak nad podzieleniem tegoż działu na RPG dotyczące gier wszelakich (tych cRPG jak i prawdziwych RPG) oraz na opowiadania, arty itd. Zakaz quest spoolingu pozostaje i zapomnijcie o jego zniesieniu conajmniej tak długo, jak ja będę tu adminem Starkey : Cytuj:
marred : Posty nieliczone w jakimś dziale... ta, jak nazbieramy kase na komercyjną wersję tego, to obiecuję, że tak będzie, puki co, na tym forum nie ma takiej opcji, a przejście na inne forum wiązało by się z utratą wszystkich userów i postów.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() ...a gdyby zrobic tak ze na forum nie mozna muwic o questach bo wiesz ktos moze powiedziec etam ja ten quest odkrylem nie zgadazam sie na rozpowszechanie go czy cos w tym stylu...wiec jakby jak ktos chcepodac quest to daje adres e-mail i mozna do niego napisac(gg tez moze byc)i on powie Ci o questach ktorych zna...
co to tym sadzicie?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sa upomnienia. A dlaczego nie ma wyroznien? Moglyby byc dawane, za jakas specjalna prace dla tibia.pl (np. mapka respawnu potworow, jakies taktyki, zeby nie powtarzaly sie milion razy te same tematy, choc i tak sie beda powtarzac, ale rzadziej)
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() czekam i czekam mozecie mi powiedziec co myslicie o moim pomysle(2posty up)??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() Panie i Panowie.............
Chłopcy i dzięwczęta........... Mody i Adminy ........... Mendy i zakały...;] Mały wykład nt. co skasować/zmienić/dodać : Zmienić ........ : ......mi upomnienie w range ;] ......to ze upomnienia widnieją pod avatarem ......szate graficzną forum.....;] ......moderatorów ;] Dodać : ....wyróżnienia Usunąć : Mi upomnienie ;] To tyle ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Bysiu : Quest spooling jest zakazany, że tak powiem, odgórnie, przez CIPów, więc nic w tej materii nie mamy zamiaru zmieniać. Zresztą, te questy to już i tak ostatnie ziarenka RPG Tibii, w której to już po za tym pozostały tylko PG i PA oraz nooby.
Marred : nie ma sprawy, nagrody mogą być, ale... jakie? Jak chcesz mieć własną rangę pod nickiem za jakieś zasługi, da się załatwic, a jak coś więcej... no cóż, nic chyba nie możeby zaoferować.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Nikt ważny
|
![]() właściwie to czemu dział Handel znajduje się w grupie "Inne"?? ja bym to umieścił w Ogólnym ale jak tam chcecie mi to zbytnio nie zawadza tylko troszke nie pasuje
![]() i podczas zakłądania konta powinno być do zazanczenia pole które trzeba zaznaczyć przez co oświarczasz, że zapoznałeś/aś się z regulaminem ( nie wiem czy to jest bo dawno nie zakładałem ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Jedno wyróznienie juz jest, dostal je Sulik za niewielki -ale zawsze jakiś wklad w stronke, a konkretnie w dzial download.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() To forum jest GIT, i niech zostanie jakie jest!!!!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Matkus: No jasne, ze nie spodziewalem sie darmowego pacca, albo 10 k w grze. Chodzi mi o to, co powiedziales, aby bylo np. As forum. Ma jedno wyróżnienie. Bo widac, ze ktos wklada takze swoja prace w Forum.
![]() |
![]() |