|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() W tym temacie będe już zamieszczał wszystkie zdjęcia z moich huntów, questów, przygód i takie tam.
Mój equip: DL hunt: Toony Knight - knight, 46 level skille 76/75 Sir Tunio - pall, 52 level dist ponad 80 Enigmo - sorc, 30 level magic lvl (musze sie zapytać ![]() Tu dl- nie wykorzystał na szczęście tego, że mu wszedlem na linie f-wave ![]() Na wstępie chciał pokazać jaki to on mocny jest Nie miał wyjścia Bijemy twardo Cała mafia nasza stoi przed nim Trap plx Leader wolał na to nie patrzeć No i l00cik (były jeszcze 2 mugi i steel helmet z draga) niestety najlepszym itemem był serpent sword z zielonego. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli ktoś jeszcze nie widział statku widmo to tutaj ma okazję:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Villen
Jedne dl wymknął się i zczął uciekać w stronę spawnu i wtedy Tunio i Enigmo postanowili walnąć mu sd, a ta menda chyba im wyszła z poza ekranu i się battle przesunęło bo poleciały 2 sd w ds-a i to był jego bardzo tragiczny koniec ![]() ![]() @Winged Vallor No pewnie przecież nie na t-booki (ale one bardziej dopisały) chociaż rh czy d-lanca w ostateczności też mogły być. @basfik a no nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moj domek (mieszkam razem z Zagorem)
Na dole: ![]() Biblioteczka ![]() I nasze pokoje ![]() A dawniej mieszkałem w |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Bardzo fajne ssy, nie wiem jak innym ale mi sie podobaja
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
![]() |
![]() 1. Nie było dsm
![]() 2. Cienki l00t. 3. A ogólnie to spoxik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
![]() |
![]() Ładny masz domek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Tak jak juz zauwazyl Lenny Kenny --> Lootcik cieniutki
troche gps i kilka T-booksow to kit w porownaniu co by moglo wam wypasc z Wladcy smokow... ...Dragon scale mail, Royal helmet, Dragon Lance ahh to sa itemy! :rolleyes: Btw czy te ss'y z Ghoust ship pokazales CALY ghoustship??? Zawsze marzylem zeby zapolowac na Vampy na Ghoust shipie ![]() ![]() ![]() --- Misiek-lord of the Dragons [prawie 27 lvl ![]() ![]() ![]() SKillz --> still SuX cuz robie UHy moim UH makem ![]() SECURA ---> 7 godzinka gry i ciagle rosnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() nice house plx ;] btw toony dalej mam wjazd czy mnie skopsaliscie ? ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nic DoDać Nic Ująć... POPROSTU SUPER !!!
Niezły L00t And Fajny Domek:rolleyes:
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() SS'y piękne Dome za******, a loocik też bym taki chiał chociarz raz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Enigmo ciebie byśmy wykopali ?
![]() eeee juz nie masz wstepu, ale kiedys ci dam jak nie zapomne 8) @Lenny Kenny 1. bedzie niedługo (mam taką nadzieje ![]() 2. zdarza się 3. dzieki ![]() 4. weś skróć to co wpisałeś w rubryce miejsce tak do jednego miejsca albo daj chciaż spacje miedzy każdym bo tematy rozsuwasz @Msr. Dragoon To jest cały ghost ship. Wchodzi się na górze zchodzi schodami zabija kolo 4 szkieletow i kilka ghuli i potem albo na góre ubijasz ducha/ idziesz w teleport, albo na dół masz 2 vampy, ds-a, ducha i questa (bardzo nędzna nagrada ![]() Dzieki wszystkim za pozytywne komentarze (jutro będa ciekawe ss-y obiecuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vampy z Enigmo (vamp hell) malo ss-ów bo mi się tam nie podobało
![]() Dobrze że ds-y i duchy nie widzą niewidzialnych ![]() ![]() Duchy: ![]() ![]() Adv: ![]() Ds: ![]() I jakiś vamp w końcu: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Necro solo (phi jeden uh poszedł)
![]() ![]() Nie uchwyciłem exori :/ ![]() Ue Zagóra ![]() Moje exori (best w człowieka 89, w monstera 171) ![]() Trzeba było na czymś level dobić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() GRATZ za fotki. Naprawde faaaajne
![]() YYYY zapomnialbym jaki loot ??
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Solo Syle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loot z dl to 100 gp + i 4 d hamy ![]() Levelu nie gratulujcie bo już go nie mam. Laga miałem i mnie jedna zdzira ubiła ![]() Dobrze, że bk zdążyłem obrobić ![]() BTW : Dzisaj z Hero c-legi, 2x fs, c-helmet, i 3k ~ w gold i jakis tam itemach. edit: to jeszcze kilka filmów Nudne bicie guardów (jecze z bs ![]() http://members.lycos.co.uk/toony177/...ny- guardy.rec Dl Solo Style http://members.lycos.co.uk/toony177/... - dl solo.rec |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
![]() Gratzy za Ssy, calkiem niezle, ale powiem ci ze najmniej uhow schodzi jak trapuje sie dla 3 dsami a ty sie porzeciaz na skos i dl sie nie rusza dostajesz tylko z lapy i explozji, 1 ds moze przejac palek 50lv+, slaby loocik ale z dlami tak jest raz wyciagniesz 200k po godz a raz 2k po 5h ;p Ty zagadaj do mnie w tibi mam do Ciebie biznes...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() prosze prosze na wyprawe poszliscie z enigmem a mnie to zabrac niechcecie
![]() |
![]() |
![]() |