|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Shanderwoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Fortera
Poziom: 47
Skille: n/c
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Yo All, bede zamieszczał w tym temacie ss-y z mojego życia na forterze ale tez postaram sie namówic kupli zeby cos wkleili
![]() No to zaczynamy, dość spora dawka jak na początek : Kilka adv w lvl (jedynie okrągłe ![]() ![]() ![]() ![]() To na co czeka każdy ''Elite'' ![]() ![]() Teraz kilka z lepszych Exori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znalazlem fajnego ss (dwóch noobuw poszło na GS, w tym ja ![]() ![]() ![]() Tu moja podnieta - 666,666 exp ![]() ![]() Kupno ciekawego czaru (ofensywnego) ![]() ![]() A tu rzecz jakiej nikomu nie życze, zeszłem do dziury przekonany o respie 1 zerka a tam zlurowane 2 zerki i leader, na dodatek wypadl ze mnie dobry loot, dobrze ze sie po cialo wrócilem bo jakis noob mial by FRI ITANZ ![]() ![]() 41 lvl > done ![]() ![]() Pierwszego Miliona się nie zapomina ![]() ![]() A tu inwazja war wolfuw koło Ab ![]() ![]() A tu ta <niesamowita> inwazja, kilka war wolfuw na krzyż a cała fortera się podnieciła buehe (ja też oczywiscie) ![]() ![]() ![]() Jak już przy inwazji jesteśmy, oto kilka screenów ze spotkaniem I stopnia z Orshabaalem (mój n00b char) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie tyle zaraz cos jeszcze czasne xD Aha i sorry za LH...powoli z tym koncze ;P Ostatnio edytowany przez Shanderwoo - 16-03-2006 o 12:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Kilka najnowszych ss :
Nowy best exori w człowieka ![]() Przykra niespodzianka w drodze a stealh ring qesta --> poszło RH i BS w plecaku, lecz w ostaniej chwili pomogli mi kumple i udało się ocalic loot (ze mnie) od tej pory nie nosze RH -> kurzy się w domq ![]() ![]() Naj świerzszy lvl ![]() ![]() ![]() A tu cruz helm qest (wydaje mi się ze można to nazwac finall romem) ![]() pierwszy GS i niesamowita niespodzianka <2 armory> ![]() ![]() COmE BejBE ![]() ![]() A tu kolejna niespodzianka Best Exori ![]() ![]() I o to chodziło ![]() ![]() Narazie tyle, w niedziele idę na DL więc bedzie kolejna dawka ![]() Edit : NAJnowsze ss-y na 2-giej stronie, Pozdro Ostatnio edytowany przez Shanderwoo - 27-03-2006 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Bardzo fajne zdjatka, gratulacje lv i best hitow, szkoda ze zaliczyles barana x2 :/
Aa, z tym Orshabaal'em to lootnoles cos ? Pewno fajnie jest pasc od Orshabaal'a - to HONOR. xD Jedno na koniec : -Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Fajne SSki daj wiecej takich ;P
P.S Tez gram na forterze a cie jeszcze niewidzialem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() No poprostu ladne ss pogratulowac advency (tych w dol tez
![]() ![]() Skomentuj celesta thread ![]() ![]() Moze niejestm jego kolega ani niejestem z fortery ale chhce sie pochwalic ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vizharan - 16-03-2006 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
|
![]() No gratz...bardzo ladnie...wymiatasz zioom...
@Vizharan nie powinienes dawac tutaj swoich ss ale skoro juz dales to nacieszmy oczy tym 1hit orc berserker...Gz. 4 u tez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() THX wszystkim za komenty i ciepłe słowa
![]() Co do LH to już go usunąłem, kolejne ssy będą bez cheatów. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Silvera
|
![]() No tak tak calkiem niezle ci idzie... gz levelu i przedwszystkim skilli xD xD
@ktos tam ON mial cos wylutowac? hehehe wszedl na sec po schodkach na dol i go odrazu orsh zabil a drugi raz tam nie poszedl bo sie narodzil w carlin i nie mial kasy na statek... hehe. Pozdro i uwazaj na te barany <lol>. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
![]() |
![]() Fajne ss
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Witam all, kolejne ssy po dość długiej przerwie, COMENT PLxxx
![]() Najpierw, hunt na D lair (venore) (First DL blocked) ![]() Nienajgorszy loot z draga ![]() ![]() Lekkie nie porozumienie, dobrze ze nie miałem red HP ![]() ![]() kilka dragów ![]() ![]() A teraz mój najlepszy SS ever \/ NO COMENT ![]() Best exori (jak narazie) ![]() A tu juz troszke gorsze ;P ![]() Kilka testów (na mnie) ![]() ![]() ![]() ![]() Noi kolejny rekord - 3 dragi na klacie ![]() ![]() ![]() Noi ostatnie 2 adv ( nie udało mi się uchwycić adv na 45 lvl ![]() ![]() ![]() hmm narazie tyle, jak zawsze z czasem cos zarzuce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Coś wolno ci idzie usuwanie tego LH >.<
Ale screeny są nawet ok... Mógłbyś je tylko przycinać bo ViP, eq, paski i inne staty są raczej mało interesujące a ładowanie grafik troche trwa :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Ewenement
Poziom mag.: 16
|
![]() Gz ssow sam gram na forterze ale jakos nigdy cie niewidzialem oO bywasz czasem w venore?
![]() Bylem kiedys w gildi little boys ale jakis czas temu mimo to nie moge sobie cie przypomniec :O dlugo grasz czy jestes pg ktory na forterze gra od 2 tygodni? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @up thx, PG nie jestem, moze nie widziales mnie bo zadko ruszam sie z edron
![]() widzialem cie kilka razy, nie wiem czy akurat w venore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Silvera
|
![]() Chlopcze mientki pilnuj sie z tym LH bo cos ci nie wychodzi
![]() Skreenjak miales red hp to albo jestes nienormalny albo to fake ;] kto madry w takim momencie myslo o zdjeciu a nie o uh`u hehe chyba tylko ty. Oglnie zdjecia takie srednie nic zaskakujacego ani niezwyklego w nich nie ma, a co z tym hydra huntem w koncu, byles? GZ tych advansow i innych przechwałek ;p Bo wiesz ja wylewny jestem....narq PS. Moze bys sobie zmienil staty pod avartem bo cos nieaktualne... wiesz skille i level i... skille ! ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Z tym orsabalem jest de best ale szkoda ze zakonczylo sie dedem
![]() Mam tylko 10 lat wienc mozecie mi mowic ![]() ![]() Ja mam pala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |