|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Witam chciałbym napisać o ciekawym zjawisku który zobaczyłem na aurei to jest bractwo magów różnymi sposobami udało mi sie zebrac kilka informacji o nich i nawet przeprowadzilem z jednym z nich wywiad
![]() ![]() ja:witam prosze o przctawienie sie i napisanie cos o bractwie. BM:O sobie nic niemoge powiedzieć ![]() ![]() ja:jak dzialacie hodzi mi o hunty na potworach i ludziach?? BM:heeee dobra powie najwyżej dostane od przewodniczącego ![]() ja:czy gogoś już zhuntowaliście BM:2 knightów jeden 21 a drugi 20 ![]() ja:Co trzba zrobic by sie do was dostać?? BM: Cennimy sobie prywatność więc zeby sie z nami skataktować to niech napisze pod tym postem nick my juz zobaczymy swoimi sposobami czy sie nadaje!! ja:dziękujeza rozmowe BM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() jestem chętny Human Junior Assasin w grze albo Human Silent Assasin(51 lev)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Bubar
Profesja: Druid
Świat: Aurea
Poziom: 25
Poziom mag.: 3?
|
![]() Ja bym sie przylonczyl prosze napiscie do mnie msg-a mój nick Master Bubar
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: CHUJ CIE TO
Stan: Na emeryturze
Imię: CHUJ CIE TO
Świat: CHUJ CIE TO
Skille: CHUJ
![]() |
![]() bardzo prosze mnie terz przyjmijcie 28lvl druid Firreblade
![]() |