![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Za siedmioma górami, za siedmioma lasami...
Imię: Rycek Damian
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Filmik z hunta gsów. Uznaliśmy, że jest za słaby resp i udalismy sie na D-Lair. Jak to sie skonczylo sami zobaczycie...
Link: http://rapidshare.de/files/19043765/gs_hunt.rec.html Film kręcony przeze mnie (25 knight) i 3 shooterow ( 37,44 pal, 17 druid ) A wszystko przez internet... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Żychlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: chris of pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Scarab Army
Poziom: 55~
Skille: n/c
Poziom mag.: 16
|
![]() LOL wez swojego neta wsadz do kosza, podpal i wyrzuc do kosza ... nei bede juz po tobie lootow zbierac xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Hm.. obejrzałem film i jestem mile zaskoczony. Masz dosyć słabe skille i niski level a DL nie stanowił dla Ciebie problemu. Raz miałeś strasznego fuxa bo miałeś prawie black hp no ale jakoś poszło. Gz eq *chociaż na antice pewnie fortny nie kosztuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Za siedmioma górami, za siedmioma lasami...
Imię: Rycek Damian
Profesja: Knight
Gildia: -
Poziom: 45
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() [quote=NinJa]Hm.. obejrzałem film i jestem mile zaskoczony. Masz dosyć słabe skille i niski level a DL nie stanowił dla Ciebie problemu. Raz miałeś strasznego fuxa bo miałeś prawie black hp no ale jakoś poszło. Gz eq *chociaż na antice pewnie fortny nie kosztuje.
Nie do konca zrozumialem to co powiedziales z moimi skillami. Sa one slabe jak na lvl czy na blokowanie DLa? Poza tym thx za pozytywnego commenta
18:08 xxx: Zrob se szikiut i idz nasraj sasiadce na wycieraczke, zadzwoń do niej i powiedz, ze zbierasz na operacje plastyczna mozgu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lukasz Paladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Side Of Self
Świat: Galana
Poziom: 46
Skille: 81/62
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Na ten lvl to nawet, nawet skile nie najgorsze, eq moze nie kosztuje duzo ale kolo se ma, tez mam radiowy shit... |
|
![]() |
![]() |