![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Piszę ten topic aby zaznajomić was z morpgiem któremu poświęcam aktualnie dużo czasu. Mowa tu o Terra World. Jest to mmorpg z grafiką 2D, licznymi skilami do wytrenowania, n00b islandem i mainlandem(rookgard plx
![]() Linki: http://www.terragaming.prv.pl/ - najlepsza i prawdopodobnie jedyna strona o TW w Polsce. Polecam pierw tutaj zajrzeć. http://www.terragaming.net/ - oficjalna strona gry. Screens: ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Harven - 27-11-2005 o 20:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Vickson del'Moris
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Heroes
Świat: Furora
Poziom: 21
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Fajnie sie zapowiada ale mógłbyś porobić screeny jak grasz w to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() Grałem w to i fajna giera... ile masz HP Harven?
@Harven A co już zmasterowałeś? Chodzi mi o fishing itd. Ostatnio edytowany przez Raxev - 27-11-2005 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mam 53hp, szykuje się do wyjścia na main ale nie moge plate helma zdobyć :/
@re up: lumberjacking, fishing i mining. ![]() Ostatnio edytowany przez Harven - 27-11-2005 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Haha!
![]() Niestety miałem małą przerwę i skasowali mi konto =[ Już mi się odechciało.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Bardzo dobra gra.
Podobna do tibi tylko, że rook łatwiejszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Ja w to dosyc dawno gralem, ale pamietam jak wyszedlem na main. Po jakims czasie od wyjscia z przestalem juz wtedy w to grac. A tego helmet'a co wypada z tych duzych slimow tez nie zdobylem.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() gralem w to kiedys troche i moim zdaniem jest to strasznie nudna gra...:/ tibia rox;] ^^
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ehh. za bardzo mi przypomina Gejbojowe Pokemony..
w sumie nie chcialo mi sie to grac, ale z potrzeby nowych doznan stwierdzilem ze da sie w to grac ;P
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: wawa
Stan: Zbanowany
Świat: zanera
Poziom: 51
![]() |
![]() grałem mial 66 hp ale mi sie znudzilo a ja zdobylem plate helmet na noobislandzie nie bylo to latwe ale po wielu prubach wypadlo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() Założyłem postać dałem żeby mi kod Aktywacji wysłali i co jest nic nie ma ... czy coś źle wcisnełem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@
ja mam gorszy problem mam chara mam haslo mam kod aktywacji i all ale wpisac tego niemoge wogule jak chce cos wpisac to mam odrazu cale nawalone jak chce skasowac 1 gwiazdke to mi wyskakuje jeszcze wiecej jak sie wogule zalogowac? huh? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() a mi kufa nie przysłali kodu chamy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tam z kodem nie miałem żadnych problemów. Gierkę n[rawde polecam, lecz otrzegam że to nie druga tibia ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
mzoe by ktos chociaz na moje pyt. odpowiedzial co? kufa chamy -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze kufa frajerzy prowadzą tą gre już na 5e-mailli napisałem i na 0 mi wysłali kod po 3 dniach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a na jakie poczty bo ja na wp wyslalem i cos nie idzie narazie(czekam 15 min) jestem ciekaw ile czekal zalozyciel i na jako poczte slal ten kod
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Ummm terra world, dobra gra ;p
mój ss, z najlepszymi skrzydłami w grze (skrzydła pożyczone od kolegi): ![]() @Zalgadis Sprubuj zaznaczyć wszystkie gwiazdki klikając na nie dwa, razy, usuń je i dopiero wtedy wpisz swój mail/haslo/kod aktywacyjny. Do wszystkich: polecam logować się na op.pl, ja tam czekałem 5 minut na swój kod aktywacyjny.
![]() Ostatnio edytowany przez Glacial Hero - 25-12-2005 o 12:23. Powód: Ort ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja korzystam z konta na http://www.o2.pl i tam też zakładałem konto na tą grę, a nie czekałem na hasło dłużej niż 5 minut.
PS. Czy ma ktoś muzyczkę jakąś w grze czy tylko odgłosy? Ostatnio edytowany przez Harven - 25-12-2005 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Czasami Admin wlącza muzyke, ja ostatnio słyszałem na hallowen