|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Tak jak w temacie, robie obrazki 200x200 do 500x500 ...
Więc jak się domyślacie jest to mój kolejny evul spam typu zlecenia (nie chce mi się szukać ostatniego topicu o tym... pozatym zadużo było stron tam ;P ). Przykładów też narazie nie dam, chyba że szybko dacie jakieś zlecenie to zrobie ![]() Pamiętajcie, im większy rozmiar tym dłużej się robi... więc nie przesadzajcie też ze szczegółami, i porsze nie pisać "Proszę o miecz" (bardziej szczegółowo... bo nie wiem jak to coś ma wyglądać ... ). Mogą być postacie, przedmioty, sytuacje (to będzie się dłużej robiło). Pamiętajcie też że ja nie znam wszystkich bohaterów pokemonów, digimonów itp... (bo jakieś tam dostałem by kogoś z digimonów chyba zrobić... tylko imie i spadaj, sam se rób :/ ). Więc jeszcze raz, dokładny opis (lub taki by każdy mógł zrozumieć). Aha by nie było wątpliwośći , Avatar ma 100x100, więc ich nie robie ![]() ![]() Więc czekam... . EDIT: Ofcorse nie będą tylko 200x200 i 500x500... mogą być 242x300 itp... Ale bez przesady ... nie dawać mi tu 200x500 i pisać zrób koło by dotykało wszystkich rogów, ma być to koło... bo takie coś jest nie możliwe ![]() Jak nie podacie wymiarów biore to tak by było dla mnie najlepiej (chyba najmniejszy rozmiar - 200x200 ). Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 22-06-2005 o 18:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() rób fake a nie
![]() dobra ale żeby nie było offtopów... zrób mi assasina, z dwoma szponami typu bloodrayne, i żeby ręce trzymał skrzyżowane na klacie idąc w naszą strone (czarne włosy, pelerynka, ubranie tak jak goku w dbZ tylko koloru czarno czerwonego)... na białym tle z cieniem lekko rzucanym Ostatnio edytowany przez Jackiew - 22-06-2005 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() To ja jeszcze raz o krasnoludzie w katedrze. Może teraz Ci lepiej wyjdzie.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zrób mi w 300x300:
Człowieka, a dokładnie Objeżyświata, który stara się wyciągnąć miecz wbity w drzewo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Jackiew
Za późno zedytowałeś... pozatym mam powyżej uszu tego DB -.- ... już mnie powoli wkurza... więc nawet mi się nie chciało edytować ubranka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Evul Tibian - zrob tak jak sobie wyobrazisz, format obojetny
mala podpowiedz: moze to byc jakis maniak, przekrwione oczy itp.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Zrob mi kata ktory scina glowe skazancowi na jakims podescie. =] Moga byc jacys ludzie dokola itp.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Evul Tibian:
Zrobiłem to twoje bo było banalne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Zrob mi mysliwego siedzacego na galezi z naciagnietym kapeluszem i peleryna
![]() Format obojetny od 200x200 do 500x500 ofkors ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ale jaki to ma byc mysliwy ?! Jakie czasy ? Bo nie wiem czy wiesz ale zawód myśliwego istnieje do dziś.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Chyba chodzi mu o coś w stylu, khem, włóczykija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
![]() |
![]() Oz kur..zapomnialem
![]() hm..chodzi mi cos a'la banita, ale nie Robin Hood facet w rajtuzach. Zaraz dam zdjatko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Niegrający
Imię: Hetlamar
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 16
Skille: 17/19
Poziom mag.: 15
|
![]() zrob mi cos na wzort LOTRA
stary, zielony las, a gdzies w oddali miedzy drzewami widac starca w białej szacie wspierajcego sie laska(rozdzka?)[szta slniaca], a nad lasem blekitne niebo z gory dzieki
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Hmmm... Grałeś może w diablo 2? Jeśli tak to Tyraela walczącego z Baalem, jeśli nie grałeś to archanioła walczącego z demonem. W prawdzie to prawie jedno i to samo, bo Tyrael był archaniołem a Baal demonem, ale o ekhem... specyficznym wyglądzie. Rozmiar ~400/400.
![]() |
#15 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Radek
O ktory wyglad ci chodzi?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Kald
Taki sobie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() Proszę o kolesia klęczącego na kolanach z głową zpuszczoną w dół i bląd włosami z poszczerbioną zbroją złotą lub srebrną a dookoła niego dużo orków a nad tym kolesiem stoji ork=kat który chce mu ściąć głowę siekierą
![]() Wygląd rycerza-srebrna lub złota poszczerbiona zbroja na plecach miecz-zwykły miecz bez żadnych klejnotów i duperelów.kolor należy do ciebie.najlepiej żeby pasował do zbroji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Edit: Zaponiałem o rozmiarze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cloud streef - 23-06-2005 o 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |